Ismét egy nagyon furcsa lépés kapcsolható az egyre bizarrabb kampányt folytató Puzsér Róbert LMP támogatott főpolgármester-jelölthöz. A facebookon feltűnt egy oldal, ami az MSZP-t és a Demokratikus Koalíciót járatja le fizetett hirdetésekben. Ám a véres nyomok nem a Fideszhez, hanem Puzsérékhoz vezetnek.

Bár gyakran panaszkodik a még megmaradt LMP-s kör, hogy kevés pénzük van kampányra, de a még megmaradt pénzük egy jelentős részét azonban nem a Fidesz-világ bemutatására, hanem a többi ellenzéki párt lejáratására költik Facebookon.

A legnagyobb közösségi oldalon létrejött egy kétes eredetű oldal, a Kimondó, mely stílusában kenterbe veri a Fidesz-propaganda oldalakat. Az oldal fizetett hirdetésben igyekszik bebizonyítani Puzsér rögeszméjét, hogy Závecz Tibor meg minden más közvélemény kutató az MSZP érdekében dolgozik.

Fizetett hirdetésben járatja le az ellenzéket a Puzsér-barát oldal

Ezt egy 2018-as 168 óra cikk felhasználásával igyekszik alátámasztani, amiből az derül ki, hogy végzett kutatási munkát Závecz az MSZP frakciója számára. Micsoda meglepetés, hogy egy közvélemény-kutató készít felméréseket…

Az Kimondó nevű Puzsér-barát oldal előszeretettel posztolja az összes olyan tartalmat, ami kellemetlen lehet az MSZP-nek, a Demokratikus Koalíciónak, de még a Momentumnak is. Élen jár Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és Kunhalmi Ágnes lejáratásában.

Ám a véres nyomok Puzsér Róberthez és az LMP-hez vezetnek, mert elkövették azt a hibát, hogy míg a többi ellenzéki párt lejáratására súlyos kampánypénzeket költenek az oldalon, addig feldicsérik Puzsér Róbertet és az oldal szlogenje, nagyon hasonló Puzsér hitvallásához : A politikai centrum hangja!

Nos azért azt mondjuk ki, hogy ez az ellenzék magatartás baromira nincsen rendben és ez a politikai kultúra 2018 tavaszán megbukott, kár hogy Puzsérék remekül végrehajtják a Fidesz álmát: Facebookon fizetett hirdetésben egymást lejárató ellenzéket teremtenek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here