Elfogatóparancsot adott ki a VII. kerületi rendőrkapitányság az ismert ellenzéki aktivista, a Partizán műsorvezetője Gulyás Márton ellen- szúrta ki a Fidesz közeli Pesti Srácok 

2019. március 29-én elfogatóparancsot adott ki a VII. kerületi rendőrség Gulyás Márton, az ismert ellenzéki szereplő ellen. Hogy pontosan mi miatt körözik az nem derül ki, csak annyi, hogy garázda cselekmény.

Abból, hogy a körözést a Pesti Kerületi Bíróság kérésére adta ki a rendőrség csak arra tudunk következtetni , hogy vélhetőleg valamelyik ellenzéki megmozdulásából, ami  nem tetszett a hatalomnak bíróság ügyet kreáltak és annak a tárgyalásán nem tudott megjelenni valamilyen oknál fogva.

Elfogatóparancs a rendőrség weboldalán

Nem ez az első esett, amikor a Fidesz-emberek rendőrségi ügyet csinálta Gulyás Márton Fidesz elleni tiltakozásából. Legutóbb abból lett ügy, hogy lemosható narancssárga festékkel mázolta össze például az Állami Számvevőszék épületét, mert az sorra a Fidesz érdekében bírságolja az ellenzéki pártokat.

Maradjunk annyiban, hogy a Fidesz-világ egy új szintet lépet, mert eddig nem volt jellemző az, hogy ellenzéki aktivistákat rendőrséggel köröztettek volna…

Egyenlőre még Gulyásék nem reagáltak a körözésre, amit érkezik valami reakció frissítjük a posztunk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here