Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mára egyértelműen Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője lett a Fidesz világ legádázabb ellenfele, azután kezdtek el rettegni tőle, hogy Deutsch Tamás is elismerte oszlopos érdemei vannak abban, hogy a Fidesz tagságát felfüggesztették a néppártban.

S mit csinál a Fidesz azokkal akiktől retteg? Gyűlölet akciókat, lejáratást, karakter gyilkosságot. Ujhelyi is természetesen megkapta a magáét, a hét közepén a teljes Fidesz-média elkezdte tolni, hogy Ujhelyi István luxusházban lakik, mindent összehazudgáltak, hogy milyen fényűző életet él.

Ujhelyi pépé alázza a Fidesz-média hazugságait

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Ujhelyi István nem hagyta magát, és mivel neki tényleg nincs takargatni valója, meghívatta az újságírókat és a propagandistákat is a Fidesz média által “luxus háznak” nevezett szegedi otthonába. Körbevezette őket a házon, kerten, gazdasági épületeken. S sorba cáfolt a hazugságokat. Még a fideszes média sem találta meg a behazudott medencét.

Az eseményről az Index.hu is beszámolt, azonban a portál egy szavazást is indított, hogy az emberek döntsék el, hogy Ujhelyi István egy luxus villában él vagy egy teljesen átlagos családi házban.

Index.hu szavazása: 76 százalék nem nyalta be a Fidesz lejáratását

Nos a portál olvasói körében nagyon csúnyán felsült Fideszék gyűlölet-akciója, amivel megpróbálták lejáratni az MSZP-s képviselőt, ugyanis a válaszadók 76 százaléka Ujhelyi házáról azt mondta, hogy teljesen átlagos családi ház és csupán 24 százalék nyalta csak be a Fidesz mantráját.

Szóval Fideszék szó szerint ismét házhoz mentek Ujhelyihez a pofonért, maradjunk annyiban bár csak lenne több Ujhelyink, teljesen idiótát csinál az MSZP-s politikus a komplett Fidesz-bagázsból.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy beégtek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: az emberek már nem veszik be a Fideszék hazudozását.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here