Gulyás Márton videóblogja, a Partizán ásott elő kettő korabeli Híradó jelenetet Orbán Viktor első kormányzásának idejéről, ahol a tudósításokból kiderül, a Fidesz mostani szóhasználatával élve, Orbán Viktor meghívott küldött Európába a migránsoknak.

Bizony-bizony azok a tisztelt olvasók, akik szerint a migránsok nem maguktól indultak meg messzi-messzi országokból és ez a folyamat nem tegnap kezdődött azok ezt jól sejtik. Bizony cirka 20 évre nyúlik vissza, amikor is az akkori kormányok közül egypár -korántsem mind- szembesülve azzal, hogy teljesen tehetetlennek Európa demográfiai fogyásával megkezdték a bevándorlás előkészítését és kiküldték a meghívókat a bevándorlóknak.

Ebben a politikában élen járt Orbán Viktor első kormánya, már többen megírták és hivatkozták azt a 2001-es Origó cikket ami arról számolt be, hogy Orbán Viktor az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén mit mondott.

Ez alapján a Fidesz mostani szóhasználatával élve elmondható lenne, hogy Orbán elsők között küldte ki a bevándorlóknak Európába a meghívókat: Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő, 2001-ben.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Most azonban Orbán migrációt megalapozó politikájáról egy videó is előkerült. Gulyás Márton, Partizán című videóblogja ásta ezeket a korabeli Híradó részleteket  elő és a Fidesz 31. születés napjára készült terjedelmes részbe mutatta be, mi pedig kivágtuk nektek a posztunk szempontjából fontos részt.

Amúgy csak kikívánkozik belőlem, hogy ennek a politikának a 2002-es kormányváltás vetett véget. Az MSZP ekkor azt képviselte, hogy a magyar embereknek kell a  bérét radikálisan megemelni, azóta is kap az 50 százalékos béremelési programjáért hideget és meleget.

Nyilván a Fidesz-médiája nem fogja Orbánt azzal szembesíteni, hogy a 20 évvel ezelőtti politikai álláspontja megágyazott annak, hogy Európába milliós nagyságrendbe jöttek bevándorlók. Ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Orbán egy teljesen hiteltelen politikus.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here