Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A címbe szereplő csodás hasonlatot a Fidesz egyik főpropagandistája Gajdics Ottó bírta mondani, a HírTV-re frissen áttelepült korábbi EchoTV-s Sajtóklub című műsorban. A találat sajnos nem a mi érdemünk, hanem Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke szúrta ki és pár keresett szó társaságában osztotta meg Facebookon, íme:

Ma helyet csináltak a megszűnő Echo TV-s kiválóságainak a Hír tv-ben, és kirúgtak majdnem mindenkit. Ahogy látom, a vezérlő elv az volt, mindenkinek mennie kell a technikai személyzetből is, ‘Aki Még Látta Kálmán Olgát’.

Az Echo-ból a Sajtóklub már hétfőn este beköltözött a Hír tv-be. Sajtóklub nélkül egy tapodtat sem. Kell, hogy az ember néha belenézzen a kút mélyébe.

Ma többek között az Ikeát csepülték, mert olasz nyelvű Twitter-üzenetében a Novák Katalin által is megtisztelt olaszországi családügyi konferenciáról ezt írta: “Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család”, és a képeken a különböző családtípusok között egy meleg párt is szerepeltet.

Mire Gajdics Ottó az ilyen párokról: “Mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk. Együtt tudunk élni velük. Úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak belé sem rúgunk.”

Én viszont korántsem vagyok ilyen toleráns és befogadó. Elég. Nem akarok ilyen mondatokkal együtt élni, pláne nem egy államilag kistafírozott, a kormány szócsöveként viselkedő tévében. De ez nyilván olyan “ködbevesző, lila hajú elménckedés”, amit ugyancsak Gajdics szerint “a ballibek folytatnak”.

Ha szerinted is felháborító, hogy embereket száraz kutyapiszokhoz hasonlít Gajdics nyomj egy megosztást, hogy mindenki lássa, az csak hangulat kérdése hogy éppen kit gyűlölnek a fideszesek, lehet holnap pont téged fognak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here