Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban Ibrányban időközi választást tartottak, mert a korábbi polgármester, Berencsi Béla elhunyt. Külön érdekesség, hogy Berencsi a települést 43 évig irányított a várost. Ő volt az ország második leghosszabb ideje hivatalban lévő településvezető a Veresegyházát 1967 óta irányító Pásztor Béla után.

 

Kiütéses győzelmet aratott a hétvégi időközi választáson az MSZP által támogatott jelölt Ibrányban- írja a Hírklikk. A  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen Trencsényi Imre lett a polgármester, 68-31 százalékra győzte le ellenfelét. Trencsényi függetlenként, az MSZP támogatásával indult és győzött, míg ellenfelét Németh Szilviát a Fidesz–KDNP támogatta.

A mostani szavazáson az 5370 választásra jogosult 55,7 %-a, 2991 fő vett részt. Ebből az MSZP által támogatott Trencsényi Imre 2021 szavazatot (68,1 %) kapott, míg a Fidesz mentortálja, Németh Szilvia 947 szavazat (31,9 %) szerzett csak meg csupán

A kampányban zsarolással is próbálkozott a Fidesz. A választás előtt egy héttel járt a Magyar Hang újságírója Ibrányban. Az ott készült riportból kiderül: a február 11-ei ibrányi közmeghallgatáson megjelent Vinnai Győző fideszes országgyűlési képviselő, aki kijelentette, hogy csak akkor tudja hatékonyan támogatni Ibrány fejlődését, ha az a jelölt nyer, aki az ő politikai támogatottságát élvezi. Ez volt Németh Szilvia.

Vinnai Győző az utolsó pillanatig kampányolt Németh Szilvia mellett, többször is járt Ibrányban, szombaton a kampányzáróján is beszédet mondott. Március 29-én ezt posztolta a Facebook-oldalára: „Vasárnap sorsdöntő polgármester választás lesz Ibrányban. A Fidesz-KDNP Németh Szilvia független polgármesterjelöltet támogatja, akivel a kampány véghajrájában az utolsó egyeztetéseket tartottam.”

A Fidesz propaganda médiái nem fognak beszámolni arról, hogy úgy verte pépé jelöltjüket az MSZP-s, hogy a helyi Fidesz erős embere is beszállt a kampányába, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: nem Ibrányba nem kértek a Fidesz emberéből.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here