Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség politikusa ismét egy kemény szembesítő beszédet mondott el a parlamentben, annyira rosszul tűrték a kemény szavakat, hogy Kövér László úgy döntött 5 perc után megvonja a képviselőtől a szót. Az ellenzéki politikus beszédét itt most megnézheti. 

Az európai parlamenti (EP-) választásokról volt szó hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben. Szabó Tímea is arról beszélt, milyen jövőképek között kell választani az EP-választáson, ismét keményen szembesített a képviselőnő.

Elmondta, a kormány 300 venezuelai menekültet fogadott be úgy, hogy többségük „kanyi szót nem tud magyarul”  és ingyen repülőjegyet kaptak Budapestre és legalább egy évig ingyen lakásban élhetnek.

Nem az a gond, hogy őket befogadták, hanem az, hogy miközben Orbán Viktor végighazudja a médiát a bevándorlókról, az itthoni rászorulóknak nem segítenek – közölte. Emlékeztetett arra, vasárnap járt le a kilakoltatási moratórium és ismét több ezer család kerülhet utcára.

Százával raknak majd ki magyar családokat az utcára, időseket, betegeket, gyerekeket. Csak tavaly 10 ezer családot lakoltattak ki, köztük haldokló, rákos, gyerekeket ápoló édesanyát és rokkant idős párokat is.- fogalmazott

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Szerinte május 26-án választani lehet a Horthy-féle, az országot felemésztő orbáni politika vagy a demokratikus mindenki jólétért küzdő közösség között. Ugyancsak választani lehet Európa és Oroszország között. Kifogásolta azt is, hogy a kormánypártiak nem tiltakoznak a honfitársát kazánba záró Pócs János tette miatt.

Méltatva a Párbeszéd EP-képviselőjének, Jávor Benedeknek a tevékenységét, közölte, ilyen emberekre van szükség az EP-ben és nem olyanokra, akik két forintért „az anyjukat is eladják”.

Ne az volt az a pont, ahol Kövér László nem bírta tovább hallgatni a kemény felszólást és inkább elnémította Szabó mikrofonját és rendre utasította az ellenzéki politikust.

Nos a Fidesz-média nem fog korrekten tudósítani az ellenzéki hírekről, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson Szabó Tímea kemény parlamenti felszólalása.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here