Ellenzéki képviselőnők rohamozták meg kedden délben a Parlament folyosóján azt a Pócs János fideszes képviselőt, aki az alkalmazottját úgy alázta meg, hogy egy kazánba bezárta, majd gyújtóst dobott rá és mindezt videóra is vette.  No, a képviselőnők nem hódulatukat akarták így kifejezni, hanem azt, hogy Pócs eltűnjön a közéletből.

Az ellenzéki pártok politikusnői, akik korábban a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéseken való közös kiállásuk után alakították a meg a Nők a Parlamentben csoportot, éppen közös sajtótájékoztatón követelték Pócs János lemondását, aki pechjére nem sokkal később keresztezte a képviselőnők útját- írja a Mérce

A fideszes politikus hirtelen a Nők a Parlamentben csoport gyűrűjében találta magát, és hiába a próbált elmenekülni előlük, megállás nélkül bombázták kérdéseikkel, illetve lemondásra szólító kiáltásaikkal.

A képviselőnők rögtön el is kísérték volna Kövér László házelnökhöz, hogy egy adminisztrációs kört megspóroljanak a felmondás előtt, azonban a láthatóan jó kondiban lévő Pócs végül lerázta követőit. Mindeközben Tállai András államtitkár értetlenül szemlélte a háttérből hajszát- jegyzi meg a portál.

Pócsot a múlt hétvégén napvilágot látott, tíz évvel ezelőtt készült videója miatt szólították fel lemondásra, amelyen az látszik, ahogyan egy munkását – állítása szerint viccből – bezárja egy kazánba, melyet rágyújt.

Nyilván Kövér László, majd a munkását megalázó kazános Pócs mellé fog állni, így a képviselőnőket ezért szinte biztos, hogy megint meg fogják dorgálni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here