Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most kiderült Bayer Zsolt, a Fidesz-főpropagandistája vélhetőleg miért mosdatta  az I. kerületi Fidesz-polgármestert a lakásmutyik kapcsán, hiszen ő maga is egy roppant olcsó Budaivárban lévő önkormányzati bérlakáshoz jutott. Egyszerűen pofátlan az, hogy milyen kevés bérleti díjat fizet a TV-s újságíró.

Amikor 2016 végén kiderült, hogy Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere is olcsó önkormányzati lakáshoz jutott a saját maga vezette önkormányzattól, Bayer Zsolt az Echo TV-ben látta vendégül párttársát. Ennek az lett a vége, hogy az egyik fideszes magyarázta a másiknak, hogy miért van rendben az önkormányzati lakások bérbeadásának gyakorlata a Várban.

Vélhetőleg nem volt véletlen ez a mentegetés, mára már Bayer Zsolt is egy olcsó Budaivárban lévő önkormányzati kégli boldog lakója. Méghogy a hála nem politikai kategória… Bár korábban is az I. kerület lakója volt, nemrég egy másik önkormányzati lakást szerzett a budai Várnegyed szívében– tudta meg a 24.hu.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök új rezidenciájától, a felújított karmelita kolostortól pár száz méterre fekvő Úri utcába költözött be. A közhiteles cégadatbázis szerint február 20. óta ez az új lakcíme.

Az ingatlanért pedig fölöttébb jutányos bérleti díjat fizet. A Budavári Önkormányzattól a 24.hu által kikért adatok alapján az újságíró tavaly szeptemberben lakáscserével jutott hozzá a 49 négyzetméteres ingatlanhoz. MOST FIGYELJ: A lakásért költségelvű lakbért fizet, havonta 31737 forintot.

Ez a lakbér meglehetősen alacsony, az egyik legnagyobb ingatlanportál hirdetési között több kiadó Úri utcai lakás is van, a hasonló méretű ingatlanokért pedig piaci alapon ennek a tízszeresét is elkérhetik. Egy majdnem ugyanekkora – 46 négyzetméteres – másfél szobás lakást 280 ezer forintos bérleti díjért kínálnak kiadásra, de egy valamivel nagyobb, 56 négyzetméteres kétszobás kiadó lakásért az Úri utcában 475 ezer forintos bérleti havi díjat kérnek.

Lakásszerzésének körülményeiről érdeklődve a 24 megkereste Bayer Zsoltot, aki közölte, ugyan az égvilágon semmi közük nincs hozzá, de válaszol.

Válaszában részletesen magyarázza a csere technikai körülményeit és azt a javaslatát is megfogalmazta, hogy „ha ennyire idegesíti magukat, hogy fideszes is lakhat a várban, talán kezdeményezzék, hogy törvény mondja ki, aki kormánypárti, nem lakhat a várban, legfeljebb, ha tízszer-százszor annyi bérleti díjat fizet, mint bárki más.”

Nos kedves bárki más ott a panelban, aki nem vagy jól fizetett kormánypropagandista, és havi 100, 120 ezer plusz rezsit fizetsz a 220-ból, szerinted is rendben van Bayer Zsoca 30 ezres kéglije a várban?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here