Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Frans Timmermans, az európai bizottság alelnöke – akit igen gyakran csak úgy emleget a média, mint Orbán Viktor legnagyobb európai ellenlábasát- nem okozott csalódást a magyar ellenzékieknek: hivatalos európai kampánykiadványaira szimbolikusan magyar fiatalok gyűrűjében került fel az európai szocialisták csúcsjelöltje.

Tüttő Kata, az MSZP európai parlamenti képviselőjelöltje osztotta meg azt a fényképet Facebookon, melyből kiderült, hogy Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltjének programfüzetére -üzenetértékűen- magyar fiatalok kerültek fel.

Mint megtudtuk ez a füzet az európai szocialisták hivatalos választási kiadvány a 2019-es voksolásra, és az Európai Unió minden országába el fog jutni. A magyar fiatalok mellett, feltűnik a képen Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője is, aki ezzel Európa egyik legnagyobb pártjának eu-s kampányarcává lépett elő.

Magyar fiatalokkal dübörög az euróapai szocialisták kampánya

Információink szerint nem véletlen a képválasztás, az Európai Szocialisták ezzel azt akarták üzenni, hogy nekik fontos Magyarország jövője és a magyar jogállam és demokrácia megmentése, minden magyar számíthat rájuk.

Azt is sikerült megtudnunk, hogy a kép az MSZP februári kongresszusán készült, amikor is hazánkba látogatott Frans Timmermans és találkozott magyar fiatalokkal, akikkel átbeszélte és egyeztette az európai szocialisták fiataloknak szóló programját.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy az európai szocialisták elsődleges feladatuknak tekintik a magyar demokrácia visszaállítását, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenkihez eljusson az európai baloldal üzenetértékű gesztusa, hogy a magyarok számíthatnak rájuk!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here