Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagy botrány kerekedett Fideszéknél, Huth Gergelyhez a Pesti Srácok főszerkesztőjéhez rendőrök csöngettek ma hajnalba, mert hát nem mindig jelent meg bíróság előtt, így körözést adtak ki rá. Ajtót ugyan nem nyitott nekik, hanem dühös Facebook-posztban kijelentette „az ázsiai diktatúrák sokkal kiszámíthatóbbak”, mint a magyar jogszolgáltatás. 

Nagy a baj a Fidesz holdudvarban, ha már a főpropagandista az ellenzéknek add igazat, hogy itt bizony diktatúra van, sőt még rá is strompfol. A Blikk ír arról, hogy rendőrök mentek hajnalban Huth Gergelyért, a kormánypárti Pesti Srácok főszerkesztőjéért, hogy egy sajtóper bírósági tárgyalására elvigyék. A pert egyébként Czeglédy Csaba indította a portál ellen.

Megvan a téma mára az oviban: apáért rendőrök jöttek. Üzenem a kretén bíróságnak, hogy az aktuális, milliomodik sajtóperünk előző tárgyalására is elmentem és a maira is el fogok, kár ugráltatni szerencsétlen zsarukat– idézi a Blikk Huth (nem nyilvános) Facebook-bejegyzését.

A Blikk cikkéből kiderül, hogy nem nyitott ajtót a hatóságnak, amikor lakásán csengettek, de a gyermeke az óvoda felé egész úton arról beszélt, hogy „el akarták vinni apát a rendőrök”. Minden jel szerint Fideszék megtehetik, ha a rendőrség keresi őket, akkor inkább nem nyitnak ajtót.

De már ez is elég volt Huthnak, hogy ajvékoljon egy dühös posztban. Az ellenzékre rálicitálva azt írja: “Amúgy meg ballib hazugság, hogy ez egy ázsiai diktatúra. Az ázsiai diktatúrák sokkal kiszámíthatóbbak”

Facebook-oldalán Czeglédy is írt az esetről, ami szerinte épp azt mutatja, hogy a magyar rendőrség nem mér azonos mércével, vannak kiváltságosok. Mint írta, a per a Pesti Srácok két munkatársa, főszerkesztője, és informátoruk, Szabó Bálint ellen zajlik, az elővezetésre pedig azért volt szükség, mert sem Szabó Bálint, sem Füssy Angéla, sem Huth Gergely nem jelentek meg a korábbi tárgyaláson.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here