Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyarországra jöhet az olasz szélsőjobboldali párt fővezére Matteo Salvini, erről Kövér László, a Fidesz parlamenti házmestere beszélt az MTV-ben. A híradóból az is kiderült, hogy Kövér László a napokban tett olaszországi látogatása során már találkozott is a Liga nevű nacionalista formáció vezetőjével, akiről Kövér László úgy fogalmazott jobbra van a Néppárttól- írta meg az az ATV

 

Az, hogy ki milyen oldalra kerül a májusi európai parlamenti  választások után, attól függ, ki milyen álláspontot képvisel Európa jövőjét illetően – nyilatkozta már előre magyarázkodva Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán Rómában a közmédiának.

Ahol többek között Matteo Salvini olasz szélsőjobboldali Liga vezetőjével tárgyalt. A fideszes politikus az M1 aktuális csatornán sugárzott Híradóban azt mondta: az egyik kérdés, amely összeköti őket, a migráció megítélése és Európa jövőjének megítélése abból a szempontból, hogy azt a családok támogatására vagy a bevándoroltatásra, a népességcserére akarják bízni. Ebben a tekintetben jelentős a nézetazonosság a két politikai erő között – emelte ki Kövér László, szintén egy picit elhatárolódva az amúgy teljesen vállalhatatlan párttól.

Majd Kövér házelnök rögtön hangsúlyozta: a Fidesz az Európai Néppártban (EPP) képzeli el a jövőjét. Matteo Salviniék pedig – akik jelenleg a Nemzetek és Szabadság Európája képviselőcsoportban foglalnak helyet – egy új szövetséget próbálnak építeni.

Majd egy furcsa állítást fogalmazott meg Kövér László: a két párt (a Fidesz és a Liga) álláspontja ott találkozik, hogy a Néppártnak nyitottnak kell lennie a tőlük jobbra lévő politikai erők felé is. Magyarul Kövér László is elismerte, hogy Matteo Salviniék pártja egy szélsőjobboldali formáció. Ennek tudatában még rosszabb, amit utána közölt: a házelnök  elmondta, reményeik szerint április végén, május elején Magyarországra látogat Matteo Salvini.

Magyarul a Fidesz egy olyan pártvezérrel fog vircsaftot szervezni Budapesten, amelyik Kövér szerint is a szélsőjobboldalon van. Tehát még is csak igaza lett, a magyar ellenzéknek, hogy Orbánék már nyíltan kokettálnak az európai szélsőjobbal.

Arra kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Kövér László csúnya elszólását, hogy mindenkinek világos legyen, a Fidesz már a szélsőjobboldal felé tart.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here