Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már sok portál megírta, hogy Orbán török haverjának Erdogan elnöknek a pártját péppé verte az ellenzék az önkormányzati választáson. Gyakorlatilag minden jelentős városban elkergették az Orbáni-politikát képviselő török elnök pártját.

Ezt a vereséget nem tudják elfogadni, leginkább az fáj nekik a legjobban, hogy a fővárost Isztambult is elbukták. Így csak a szokásos: csalást kajabáltak azon a választáson, amit ők rendeztek és saját maguktól követelték a szavazatok újraszámolását. Ez már önmagában is vicces.

Azonban még viccesebb, hogy a hétfő óta tartó újraszámolásból a kormánypárti jelölt Binali Yıldırım egyértelműen vesztesként került ki, nem csak azért, mert nem sikerült megtalálni azt a bizonyos rá leadott, huszonkilencezer szavazatot, amire szüksége lett volna, de azért is, mert mint kiderült, jó pár kerületben, pont az ellenzéki jelölt Ekrem İmamoğlu szavazatai nőttek meg az újraszámolással.

Tehát, igazából az derült ki az újraszámoláskor, hogy mintha Orbán török haverjai trükköztek volna egy picit a szavazatokkal. Nem elég ügyesen.

A szánalom faktort tovább fokozza, hogy az újraszámolás eredményét sem akarja  elismerni a török kormánypárt az AKP, így Isztambul azon kerületeiben, ahol az ellenzéknek lett sokkal több szavazata az újraszámolás után újra fellebbeztek és ismételt újraszámolást követelnek. Humoros.

Azonban közben rájöttek a hatalmukhoz foggal-körömmel ragaszkodó bukott Orbán haverok, hogy hiába számolják újra a szavazatokat, bizony Őket a földbe döngölték. Így új ötletet dobtak be, csak nehogy véletlenül elfogadják a hatalmas vereséget.

Mégpedig azt, hogy Isztambulban ismételjék meg az egész választást, az állítólagos csalások miatt. Különös módon a napokban Erdogan pártja az AKP egyre többet kezdett beszélni bizonyos fantomszavazókról, az ő számlájukra írva a vasárnapi vereséget. Sőt, pénteken le is tartóztatták Isztambul egyik  kerületének népességnyilvántartó biztosát.

De nem csak a főváros elbukása miatt prüszkölnek. A fellebbezések terén már ott tartanak, hogy a Konya tartományban található Karaman településen a koalíciós partnerük, az MHP győzelmét sem hajlandóak elismerni, itt is a szavazatok újraszámítását követelik.

Ez kb. pont olyan, mintha a Fidesszel szemben valahol elindulna a KDNP, amely meg is nyeri a voksolást, majd jönnének Fideszék, hogy csalt a KDNP. Újraszámolást. Persze humoros, ahogy a hatalma vesztett diktátorok nem képesek feldolgozni, hogy a nép elkergette őket, de egyben tanulságos is, mert legalább tudjuk, hogy milyen nyivákoló műsort fog lerendezni a Fidesz, azon a bizonyos szép napon, amikor végre elhúznak már a hatalomból.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here