Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

25 éve nem tudják Fideszék legyőzni az MSZP városi politikusát Miskolcon. 1994 óta az összes önkormányzati választáson az MSZP-s Bartha György nyert a város mostani 19. számú önkormányzati választókerületében, így Fideszék egy igazán piti módszerrel csinálnák ki a politikust: egyszerűen megszüntetik Miskolcon ezt a választókerületet.

Miskolc jelenlegi fideszes városvezetésének kudarcos politikájának is köszönhetően  a borsodi megyeszékhely  lakossága 160 ezer fő alá csökkent, a törvény szerint így eggyel kevesebb választókörzetre van szükség, mivel 28 helyett már csak 27 képviselője lesz a város közgyűlésének.

Mit ad Isten, ezt kihasználva Fideszék választása a 19-es körzetre esett, amely 25 éve a szocialisták fellegvára, 1994 óta az összes önkormányzati választáson Bartha György nyert- írja a Magyar Hang

A lap megjegyzi, hogy a körzet megszűnésével a környező utcákat úgy osztották szét, hogy fideszes többségű körzetekhez csatolták őket.

Bartha György a Magyar Hangnak azt mondta, „nem lepte meg, hogy miután másként nem ment, adminisztratív eszközökkel számoltak le vele. Ám szerinte egyenesebb lett volna, ha az őszi választáson próbálják meg legyőzni”. Egyébként a HVI határozata ellen fellebbezni fog, és indulni szándékozik a választáson ennek ellenére is.

Bár hiába trükköznek ezzel a Fideszék a népszerű MSZP-s várospolitikus így is nyerhet, ugyanis nem ez az első esett, amikor megpróbálták hasonló eszközökkel ellehetetleníteni.

A Magyar Hang azt is megírta, hogy amióta fideszes városvezetés van Miskolcon, már harmadszorra rendezik át az MSZP-s körzetét.  Ezzel együtt is 2010-ben, majd – miután a szintén bázisának számító Bükkszentlászlót is leválasztották a körzetről – 2014-ben is csak megszorongatni tudták a képviselőt.

Amúgy Bartha György népszerűségét jól jelzi, hogy a megyei jogú városokban ő az egyetlen, aki hat cikluson át folyamatosan megnyeri a körzetét. Bartha szerint az, hogy 25 éve mindig elvitte a körzetét, azzal magyarázható, hogy a képviselőséget szolgálatnak tekinti. – A lakók ismernek, a telefonszámom nyilvános, hétvégén is elérhető vagyok-mondta.

A Fidesz-médiái nem fognak beszámolni arról, hogy milyen kicsinyes módszerekkel próbálja meg a Fidesz kicsinálni a népszerű ellenzéki politikusokat, akik az emberekért dolgoznak, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mennyire szánalmas, az amit művelnek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here