Az Index lehet, hogy megfejtette a titkot, hogy miért nem megy a foci a magyaroknak és miért megy mindig mellé az a pontos lövés: bemutattak egy videót arról a labdáról, melyet a Magyar Labdarúgó Szövetség osztogat óvodásoknak.

Igazi kínai piacos, össze-vissza pattogó gagyi labdával szeretetné meg a focit az MLSZ a legkisebbekkel derül ki az Index videójából. A labdák kiválasztásakor még az sem volt szempont, hogy ne legalább egy tiltott önkényuralmi jelképp legyen a labdákon. Nem is a tiltott vörös csillaggal van a nagyobb baj, hanem azzal, hogy nincs kiegyensúlyozva, és a rossz szelep miatt álló helyzetben is elgurul a labda- jegyzi meg az Index.  Szóval az MSZL labdáitól a gyermek előbb lesz marxista, mint sem focista

Az Index beszámolójából kiderül, hogy egy olvasójuktól kapták ezt a “különleges, gumi focilabdát” tesztelésre.

A labdát amúgy az OTP Bozsik-program keretében osztogatják a gyermekeknek az igazi  meglepetés  akkor éri a kicsiker, amikor megpróbálnak vele focizni: a labda ugyanis sok mindenre alkalmas, csak épp focizásra nem.

Az Index azt is kinyomozta, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség 2017-ben 30 ezer, 2018-ban pedig 40 ezer gumilabdát vásárolt az országos gyerekfutball-programja számára. Vélhetően ebből a modellből is hasonló mennyiséget sikerült beszerezni, ki tudja, köztük hány hasonló példány akad. Az Indexnek a szülő azt írja, hogy az általuk látogatott rendezvényről a gyerekek többsége hasonló minőségű lasztival távozott csalódottan.

Azért van ebben valahol valami mélységesen szánalmas.

A kormány média nem fog beszámolni arról, hogy milyen gagyi labdákra ment el megint nagyon sok pénz, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here