Az RTL Klub hozzájutott egy fedélzeti kamerával készített videóhoz, amin látszik, ahogy egy BMW terepjáró a buszsávot is használva, minden szabályt áthágva, embereket veszélyeztetve előzgette a sort Budapesten, az Astoria közelében, a Puskin Mozi előtt.

A BMW-s többször átment a piroson, olyankor is, amikor a gyalogosoknak már zöld volt a lámpa, és sokan leléptek a zebrára, ekkor a gyalogosok között vágott át a zebrán.

Buszsávban is előzött, és sosem használt indexet. A felvételt megmutatták egy vezetéstechnika-oktatónak, aki szerint az ilyen sofőrt egyáltalán nem érdeklik a szabályok, szerinte a legveszélyesebb a zebrás mutatvány volt.

 

Az astoriás akció előtti több száz méteren is ugyanilyen stílusban vezetett végig a Rákóczi úton. A Blahánál például úgy csinált, mintha jobbra kanyarodna, úgy vágott be a kocsisor elejére, itt egy robogóssal majdnem össze is ütközött. Majd még egy piroson is „átcsúszott”.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here