Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kálmán Olga tavaly augusztos óta nem lehet TV képernyőkön látni, de nem adja fel, teszi a dolgát és kérdez és interjúit a YouTubon és Facebookon terjeszti. Most is egy újabb interjúval rukkolt elő: ezúttal Nagy Blankával, a kiskunfélegyházi tüntető diáklánnyal beszélgetett.

Nagy Blanka elárulta Kálmán Olgának, hogy a kecskeméti beszéd az egy  utolsó csepp volt a pohárba. Elmondta, hogy egy annyi idős fiatal, mint ő igen jól tájékozott az internet segítségével, hogy mi történik a világban, itthon és külföldön is.

Kifejtette, hogy látják a fiatalok, hogy  másik országokban, egy másik kultúrában, hogyan állnak bizonyos dolgokhoz és neki nagyon nem tetszik az, ahogy Magyarországban állnak az emberekhez.

Elmondta a riporternőnek, hogy azt látja az emberek nem jutnak egyről a kettőre, nagyon sokan ott vannak  30 és 50 között és hiába dolgozik már x éve egy munkahelyen nem tud előrelépni- jelentette ki Nagy Blanka

Hozzá tette, hogy szerinte nagyon kevés az, a 30 és 40 közötti, aki elmondhatja, hogy meg tud venni egy családi házat vagy egy autót és megengedheti magának, hogy  legyen három vagy négy gyereke, mert van rá annyi fizetése, hogy felelősséggel feltudja nevelni a gyermekét.

A korosztálya azzal szembesül, hogy akik elmennek külföldre és dolgozik 5 évet, már megengedheti magának, hogy vegyen egy családi házat, de itthon tíz éve dolgozik valaki és még egy használt autót se tud megvenni.

Beszélt még Nagy Blanka Bayer Zsoltról, aki a diáklányt le büdös prolizta. Blankát nem érdekli Bayer, mert szerinte azaz ember nem fogalmazott meg olyan kritikát, amitől Ő gazdagabb lett volna, így nem is teremtett értéket.

Kálmán Olga interjúját nem fogja leadni semelyik TV sem, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is megnézhesse, minél több emberhez eljusson.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: