Csak fogjuk a fejünket és szakadunk a nevetéstől, Schmidt Mária, a Fidesz fő értelmiségije szerint Németországban középkori állapotok vannak, mert ott nincs internet meg wifi, ezt az Infó Rádió Aréna című műsorában mondta. Németországban dolgozó magyarok Facebookon cáfolták a kótyagos állításokat

Schmidt Mária volt az Infó Rádió Aréna című műsorának a vendége, ahol kezdetben hosszan beszél az uniós csatlakozásról, a nyugati országok és a keletiek viszonyáról, ezen belül főleg arról, hogy a csatlakozáskor a régi tagországok kihasználták az erőfölényüket a keletiekkel szemben.

Majd az interjú egy pontján elszabadult a diliház, Schmidt elbeszélésében egy ponton az 5G mobilhálózatok bevezetéséről kezd értekezni. Fenomenális mondatokat bírt összehordani Orbán Viktor kedvenc történésze.

„A gazdasági erőnek párosulnia kell technológiai és innovációs erővel. Most ugye az előtt a kérdés előtt áll Németország, hogy az 5G technológiát megveszi-e a Huaweitől, vagy pedig nem veszi meg. Ha megveszi, az Amerikai Egyesült Államokkal konfliktusba kerül, ha nem veszi meg, ott nincs wifi meg internet Németországban, mert nagyon le vannak maradva, ott középkori állapotok vannak ebből a szempontból, és ők meg nem fejlesztették ki. Tehát akkor? Technológia. Úgy néz ki, hogy bizonyos dolgokban Kína már technológiailag is előttünk jár. Ez nem marad következmények nélkül.”

Vélekedett Németország fejletlenségéről Schmidt Mária, a flúgos mondatok felrobbantották az internetet és Németországban élő magyarok kezdték el Facebookon cáfolni a kótyagos mondatokat: “ha itt nincs internet, akkor miről írok?” -kérdezték

Sokan nem tudták eldönteni, hogy most ez a Fidesz néphülyítésének egy következő szakasza lenne, vagy Schmidt Mária is elhiszi, hogy Európa vezető hatalmában, Németországban tényleg nincs internet meg wifi?

Nos a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy mekkora baromságot mondott a Fidesz főértelmiségije ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa szétgurult a gyógyszer.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here