Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ember csak a fejét fogja, ha az LMP-re gondol. A bohózatpárt fővárosi elnöke, Moldován László a Híriklikk kérdésére nem tudta megmondani, hogy a párt támogatja-e még Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségét. Amúgy ezzel a Moldován nevű LMP-ssel, aki még azt se tudja, hogy per pillanat ki a főpolgármester-jelöltjük, na ezzel kellene megállapodnia a többi pártnak a budapesti indulásról.

A Hírklikk kereset fel az LMP budapesti vezetését azzal a kérdéssel, hogy Puzsér Róbert-e még a jelöltjük, miután Puzsér bejelentette még sem hajlandó megmérkőzni az előválasztáson.

Azért tettük fel Moldován Lászlónak ezt a kérdést, mivel korábban többször is azt nyilatkozták, hogy számukra is az a legfontosabb, hogy egyetlen kihívója legyen Tarlós Istvánnak ősszel, és hogy a budapesti előválasztás második fordulójának győztesének szekerét fogják tolni.

Csakhogy hétfőn az általuk támogatott Puzsér Róbert kihátrált a budapesti előválasztásból, és bejelentette, hogy mindenképpen el fog indulni a főpolgármesteri pozícióért.

A függetlenként induló, de az LMP, illetve a Jobbik által támogatott blogger döntését azt követően jelentette be, hogy kiderült, az LMP nem kíván részt venni a május végi EP-választásig az ellenzéki együttműködésben, majd csak utána tárgyalna a budapesti kerületekben induló ellenzéki jelöltekről.

Ezek után adta magát a kérdés: az LMP továbbra is Puzsér Róbert mögött áll-e, vagy kiállnak a blogger mögül, és tartják magukat a korábbi ígéretükhöz. Az üggyel kapcsolatban Moldován Lászlót, az LMP fővárosi elnökét hívtuk fel, aki megkeresésünket azzal hárította el, hogy forduljunk a párt sajtóosztályához. Megtettük, de Hírklikk cikkének megjelenéséig a pártközpont sem tudott válaszolni erre a bonyolult kérdésre.

Addig is, idézzük fel, hogy napra pontosan egy éve, 2018. április 8-án szerzett újabb kétharmadot a Fidesz az országgyűlési választáson, nem kis részben annak köszönhetően, hogy az LMP a fővárosban is végsőkig kitartott a saját egyéni jelöltjei mellett. Holott tény: ha hajlandó lett volna legalább Budapesten visszaléptetni a teljesen esélytelenül állva tartott indulóit, ma nincs kétharmada Orbán Viktornak.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a több közelmúltban készült felmérés (például a Závecz vagy a Republikon) is arra jutott, hogy Budapesten 4 párt összefogásával megszorítható, 5 párt együttállása esetén pedig szinte biztosan legyőzhető a Fidesz. Ha az „ötödik elem”, azaz az LMP ezek után idén sem vesz részt az ellenzéki együttműködésben, akkor soha többé nem mossa le magáról, hogy Orbán Viktor és a Fidesz kottájából játszik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here