Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Még vasárnap a Párbeszéd kongresszusa is egyhangú döntéssel jóváhagyta azt az MSZP-vel korábban kötött megállapodást, melynek alapján, az LMP korábbi főpolgármester-jelöltje Jávor Benedek a negyedik, bejutóhelyen szerepel a közös EP-listán.

Hivatalosan is eldőlt, hogy az MSZP-Párbeszéd kiváló igazolása az az LMP 2010-es főpolgármester-jelöltje, most a Párbeszéd európai parlamenti képviselője, Jávor Benedek a közös lista negyedik, egyben befutó helyén lesz.

A vasárnapi, budapesti rendezvény után tartott sajtótájékoztatón kampányukat úgy jellemezte, a korábbi LMP-s politikus, hogy “felszántják az országot”; mindenütt ott lesznek és meggyőzik az embereket arról, Magyarország sorsa azon is múlik, hogy mekkora támogatottságot kap az ellenzék.

Az Jávor, aki most már hivatalosan is az MSZP-Párbeszéd közös európai parlamenti képviselő-jelöltje úgy fogalmazott: a Fidesz lemondott a magyar érdekérvényesítésről Európában, a konfliktusokat keresi és nem képes hatékonyan megjeleníti Magyarország érdekeit az európai fórumokon.

Jávor Benedek felhívta a figyelmet, hogy a hétvégén elindították a kampányukat, hétfőtől pedig hivatalosan is megkezdik az aláírásgyűjtést.

A sajtótájékoztatón részt vett az MSZP elnöke is, aki üdvözölte a Párbeszéd kongresszusának döntését. Tóth Bertalan azt mondta, hogy a pártszövetség egy új baloldali szövetség alapját teremtheti meg.

Ujhelyi István ma elárulta, hogy mivel a Párbeszéd kongresszusa tegnap  hagyta jóvá a végleges közös EP-választási listát, a szövetség hivatalosan ma igényelhette a választási irodától az ajánlóíveket.

100-120 helyen gyűjtenek egyszerre az MSZP-Párbeszéd aktivistái; csak Tatabányán egy-két óra alatt száznál több ajánlás gyűlt össze. S ha így folytatódik, gyorsan összegyűlik a kötelező 20 000 aláírás- jelentette ki a politikus.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa egyre jobb nevek csatlakoznak az MSZP-Párbeszéd szövetséghez.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here