Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy elárasztották az utcákat a legújabb Fidesz plakátok melyeken azt hirdetik támogassák Orbán Viktor programját. Gondoltunk egyet és ha már ennyire fontos a kormánypártnak, hogy támogassuk azt a csodálatos programot, hát mi bizony azért előtte elolvasnánk: az eredmény megdöbbentő, még a Google sem találta meg az Orbán-programot.

Gondoltuk nekiveselkedünk és írunk egy posztot Orbán Viktor programjából, ha már a Fidesz forint milliókból hirdeti, hogy bizony ez a program támogatásra érdemes. Mit tesz az ember, ha tájékozódni akar, és el szeretne olvasni egy programot?  Felmegy a www.fidesz.hu-ra, ott megkeresi. Általában az ilyet a pártok a dokumentumok közé töltik fel, de ott Orbán Viktor programját nem lehetett megtalálni.

Orbán csodás programja itt nincs

 

A fidesz.hu-n dokumentumok menü legutolsó feltöltése a Fidesz 2019-es európai parlamenti listája volt, lehetett találni gazdasági beszámolókat, sőt még az európai néppárt 2012-es  programja is fent van, de Orbán Viktor programja sehol.

Ha rákeresel akkor sincs program, csak propaganda

Akkor sem találja meg a fidesz.hu-n Orbán Viktor programját a választópolgár, ha a keresőt használja. Oda beírva azt, hogy „Orbán Viktor programja” a következő találatokat dobja ki: egy MTI hír, arról hogy Orbán Viktor programot hirdetett, egy videó arról, hogy Orbán Viktor programot hirdetett és egy másik hír, hogy a Fidesz aláírásokat gyűjt Orbán Viktor programjára, de maga a szent írás, Orbán Viktor programja sehol…

A miniszterelnök hivatalos honlapján sincs fent a csodaprogram

De mi nagyon elszántak voltunk és nagyon el akartuk olvasni Orbán Viktor programját ezért felmentünk a www.orbanviktor.hu-ra, hátha a miniszterelnök hivatalos honlapján fent van a programja. Nos, a helyzet semmivel sem lett jobb: ott is ugyanazt az MTI beszámolót találtuk meg mint, amit a fidesz.hu-n, hogy Orbán Viktor programot hirdetett de magát a programot nem lehet megtalálni és nem lehet elolvasni itt sem.

A Google sem találja Orbán Viktor programját

Biztos nagyon elrejtették a hivatalos honlapokon Orbán Viktor arany programját, így a népszerű keresőoldal, a Google segítségét vettük igénybe. Beírtuk a keresőbe, hogy Orbán Viktor programja, nos a keresőóriás első találati helyén Orbán Viktor naptárját dobta ki, majd a szokásos MTI beszámolókat arról, hogy Orbán Viktor programot hirdetett, sőt harmadik találati helyen Orbán 17 évvel ezelőtti, a 2002-es programjáról szóló napi.hu-s cikket is megtalálta, de magát a mostani Orbán programot a Google sem lelte meg.

Valószínűleg Orbán Viktor programja olyan a Fidesz körökben, mint Pisti a vérzivatarban: mindenki tudja, hogy létezik de még soha senki nem látta. A helyzet kezd világos lenni: a Fidesz ismét totális hülyének nézi a választókat, egy vélhetőleg nem is létező, de legalább is interneten nem elérhető program támogatására kéri a híveit. Aki támogat egy olyan programot, amit nem lehet elolvasni, annak kb annyi esze van, mint aki használt autót vesz fényképek alapján és nem akarja kipróbálni.

Az MSZP programját könnyű elérni, a főoldalon kint van

Csalódottságunkban, hogy nem találjuk Orbán Viktor programját felmentünk az MSZP weboldalára, hogy mi a helyzet az ellenzéki pártnál program fronton. Nos a szocialistáknál kettőt kellett görgetni és főoldalon nagy hivatkozásban lehet elérni a párt „Haza, Szeretet Európa” című  európai választási programját. Sőt be is tudom Önöknek hivatkozni, mert le is lehet tölteni…

Az MSZP weboldalán a dokumentumok között 2010-ig minden dokumentum elérhető…

Természetesen az MSZP weboldalán a Dokumentumok között is fent volt a program. Hát ennyit a Fidesz csodálatos programjáról. Ébresztő magyarok!

Nos a Fidesz-médiája nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz olyan programot hirdet, amit nem is lehet megtalálni, nem is lehet elolvasni ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: ez a választók totális hülyének nézése.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here