Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ismert oligarcha, Hernádi Zsolt a MOL vezérigazgatója, az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt, ahol több Orbánnak fájó kijelentést is megfogalmazott a Fidesz-világ egyik fontos gazdasági szereplője. Óvatosan jelezte, hogy Orbán kedvenc csapata helyett, inkább az oktatással kellene törődni.

Először is minden jel szerint elege lehet Orbán kedvenc foci csapatából a MOL Vidi FC-ből, ha nincs teljesítmény megvonja a támogatást- mondta. Ezzel kapcsolatosan azt is elmondta, hogy nem támogatja az elképzelést, hogy a MOL vegye meg a másik Fidesz közeli oligarchától, Garancsi Istvántól a Videoton részvényeit.

Majd kifejtette, hogy „a MOL nevét viseli a csapat, de ha nincs mögötte az a teljesítmény, amit elvárunk, és nincs mögötte az a pénzügyi fegyelem, amit elvárunk, akkor a MOL egyszerűen le fogja venni a logóját, és be fogja szüntetni a szponzorálását” – jelentette ki az elnök-vezérigazgató.

Majd azt is hozzá tette, hogy ezt pedig szerinte Garancsi István és Orbán Viktor is tudja. Szórakoztatónak nevezte azt, hogy vannak, akik a meccsek alatt próbálnak más dolgokról beszélni a miniszterelnökkel, szerinte ez nem jó ötlet, ugyanis ilyenkor mindenki a fociról beszél. Hozzátette: Orbán Viktornak nincs jó kedve, ha lemarad egy gólról.

Majd odaszúrt még egy óvatosat: „Magyarország még a visegrádi országokhoz képest is hátrányba került, és nem csak az ipar, de az oktatás terén is” Hernádi Zsolt szerint  korszerűsíteni kell az oktatást, hogy a magyar gazdaság versenyképes legyen. Hozzátette: a Versenyképességi Tanáccsal megfogalmaznak ajánlásokat az oktatással kapcsolatban is, ezeket pedig meg is hallgatja a kormány- fejezte ki reményét

Hernádi arra a kérdésre, hogy a MOL-on múlik-e mennyibe kerül a gáz, vagy a benzin ára úgy válaszolt: „ma a 2,7 milliárd dollárnyi üzemi eredményéből 430 millió dollár az, ami a lakossági szolgáltatási területekből származik. Kétezer eladóhelyünk van” – részletezte. Aki esetleg nem értené a válaszát: nem.

Nos a Fidesz média nem fog beszámolni arról, hogy Hernádi nagyon óvatosan jelezte, hogy a foci helyett inkább az oktatással kellene Orbánnak törődnie, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: már a Fidesz világ gazdasági embereinek is elege van Orbán hóbortjaiból.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here