Felrobbantotta a Facebookot egy budapesti szakközépiskola 2019-ben érettségiző diákjainak tablója, az érettségire készülő osztály a Fidesz-propagandát parodizálta ki és ennek eszközéül a saját tablójukat használták.

“Stop Dobos!”- olvasható a budapesti  Dobos C. József Szakképző iskola 12/a osztályának frissen elkészült tablóján. A diákok zseniális Fidesz propaganda paródiája percek alatt felrobbantotta a Facebookot, több ezren osztották meg.

A tablóról az is kiderül, hogy az érettségiző diákok sokkal inkább a tanulmányaikat lezáró érettségi vizsgát érzik veszélyesnek, mint sem a migránsokat, amivel a Fidesz szeretné riogatni őket.

Nem meglepő, hogy a diákok Fidesz-paródiával rukkoltak elő, már a 2018-as országgyűlési választásokra készült kutatásokból is kiderült, hogy a legegyértelműbben a  fiatalok körében volt kormányváltó hangulat, ebben a társadalmi csoportban az ellenzéki szavazók kiteszik a kétharmadot.

Nem új tendencia ez, az egyetemista fiatalok körében végzett kutatásokban a Fidesz rendre 3.-4. helyen végez, volt olyan mérés, hogy itt még a Kétfarkú Kutyapárt is beelőzi a kétharmaddal kormányzó Fideszt.

Ha neked is tetszik az érettségire készülő osztály zseniális paródiája, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: a fiatalok a legkevésbé sem nyalják be kritika nélkül a propagandát.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here