Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kálmán Olga, a népszerű riporter újabb videóval jelentkezett Youtube csatornáján, most Kéri Lászlóval, Magyarország legtekintélyesebb politológusával elemezték a 2019-es év két választásának esélyeit. 

Kéri László elmondta, hogy  mindig kisebb az önkormányzati választásokon a részvétel, mint a parlamenti választásokon, azonban az elemző biztos, benne, hogy az ország nagy részét izgatni fogja, még aki nem megy el az is nagyon kíváncsi lesz hogy a saját városában, falujában ki lesz a polgármester.

Az uniós választásnál már, nincs  meggyőződve az elemző, hogy az ország nagyobbik részét izgatni fogja,  hiába kapcsolódik össze belpolitikai eseményekkel, akkor is kisebb az érdeklődés, mint általában az országos választásokon- vélekedik Kéri, majd hozzá teszi, hogy ez Magyarországon ez fokozottan így van.

Kéri László szerint a két és fél millió Fidesz-választó nagyobbik része most is mozgósítható lesz. A politikai elemző kifejti, hogy szerinte azért jönnek szembe mindenütt, hogy “Orbán Viktorral együtt védjük” meg, mert neki el fogja hinni a Fidesz választási bázisának nagy része, mert lojális, alul tájékozott is, és szereti ha helyette gondolkodnak.

Ki nevelte a Fidesz a saját választói bázisát és ma már fut a pénze után. Tudja, hogy ez a választói bázis erre reagál, ezért kénytelen reggeltől estig ezt mondani, nem is tudna a Fidesz mást.

Kéri László Kálmán Olgának kifejtette, hogy szerinte hatalmas hibát követnek el az ellenzéki pártok azzal, hogy külön listán indulnak és szerinte a Fidesznek, akár 14-15 mandátuma is lehet. Kéri az állítását azzal indokolta, hogy az ellenzék így külön-külön rosszabbul fog tudni majd mozgósítani, mint a Fidesz. Viszont, azt örömtelinek nevezte, hogy az őszi választásokra már formálódnak az összefogások.

Kálmán Olga interjúját nem merik leadni a TV-k ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy másokhoz is eljusson, ne érjen célt a cenzúra.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here