Megbecsülés, ez az amit a legtöbb magyar dolgozó nem kap meg a munkáltatójától. Az alábbi apró történet, pedig remek iskola példa, hogy mégis milyen könnyű egy kis apró gesztussal elismerni valakinek a munkáját a fizetésen túl is.

Harminc éve lépett a budapesti  finn nagykövetség szolgálatába Gál Éva takarító, akit egy nem mindennapi gesztussal köszöntöttek a kerek évfordulón: egy Facebook-posztban is elismerték a diplomáciai képviselet munkatársait.

Mint írták, Éva olyan csendesen, tapintatosan, csaknem láthatatlanul végzi munkáját, hogy általában csak a tisztaságillat, a kifogástalan rend és a gondosan ápolt virágok utalnak jelenlétére, majd a bejegyzés végén megköszönik az asszony munkáját.

Nos kedves magyar nagyurak, lehet nem csak belerúgni, ordibálni és tisztességtelen játékot játszani lehet egy kétkezivel, egy dolgozóval, hanem lehet emberként is kezelni. Tessék példát venni a finn rokoninktól.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here