Újra az MTV-hez mentek az ellenzéki képviselők, élükön  Hadházy Ákos független képviselővel, hogy követeléseikkel egy levél formájában hangot adjanak. A vendégváróból  nem engedték tovább Hadházy Ákost, azt mondták neki, hogy szóltak az illetékeseknek és valaki le fog jönni hozzájuk.

Hadházy Ákos az eseményeket közvetített facebookon és látszódott, ahogy Fábry Sándor humorista éppen megy ki az épületből, amikor meglátta a képviselőt, odaszólt neki, hogy ő szívesen beengedi, majd hozzá tette, hogy őt is mindjárt a földre nyomják.

A biztonsági őrök szóltak, hogy várjanak inkább, előbb telefonálnak az ügyben. Ezt követően jöttek vissza és szóltak Hadházynak, hogy várjanak. Közben, Fábry Sándor a képviselőktől megkérdezte, hogy miért nem kérnek egy időpontot és miért nem ülnek le a vezetéssel.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Mire Hadházy Ákos elmesélte a humoristának, hogy 4 levelet írtak ez ügyben több időpont megjelöléssel, de egyik időpont sem volt az MTV vezérnek megfelelő. Fábry ezt megdöbbenéssel fogadta, majd egy érkező kolléganője után kellett mennie, de búcsúzóul a biztonsági öröknek azt tanácsolta, hogy csak humorral és könnyeden kezeljék a helyzetet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here