Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Szánalmas egy bagázs ez a szélsőjobboldal, természetesen a Notre Dame tűzét is arra használják, hogy a migránsok ellen hergeljenek. A recept nem új: a náciknak is sikerült a mutatvány a 30-as években, csak akkor mindenért a zsidóság tehetett. Most a Fidesz-közeli gyülőletcsoport, a Vadhajtások egy első ránézésre is bizonytalan eredetű  videóval hergeli a népet a tegnapi párizsi szerencsétlenség kapcsán.  

Hatalmasat megy Facebookon az az első ránézésre is furcsa videó, amit a  Fidesz-közeli gyülőletcsoport a Vadhajtások posztolt saját szánalmas oldalán: a videót forrás megjelölés nélkül tették közzé és azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy egy turbános illetéktelen fickó rohangál az épületben.

Nos a Hír Hugó utána járt a dolgoknak, a felvétel a spanyol RTVE 24h csatornájának élő adásából egy pár másodperces kiragadott részlet, A “turbános” ember magyarázatára a rejtélyt meg is oldja, ha valaki megnézi, a francia tűzoltók ruházatát, ami ezüst színű sisakból, fekete, piros vagy szürkés ruhából áll és bizony, a felvételeken  időnként fehérnek látszik az ezüst sisak.

Hupszi itt meg már a “turbános” ember oltja a tűzet…

Ja… nem turbán hanem sisak? Mindegy, attól még hergeljük hazugsággal a magyart!

Köszönjük szépen a Vadhajtásoknak, a megint nagyszerű gyűlölet munkátokat, nem elég sz@r hely Európa, keltsünk még egy kis hányadék gyűlöletet.

Nos kedves olvasónk oszd meg ezt a posztot, hogy pár óra alatt kiderült a Vadhajtások gyűlölet posztjáról, hogy egy ordas nagy kamu, mindenki lássa,  Fideszék még a párizsi katasztrófát is gyűlöletkeltésre használják!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here