Bayer Zsolt kirohanásaitól sem mentes propaganda tevékenységét nem kell bemutatni a nagyérdemű közönségnek, a káromkodásokat is a mondataiba gyakran besűrítő Fidesz-főpropagandista Bayer-show című műsorát parodizálta ki Gulyás Márton az ismert ellenzéki videós.

Nagyot alakított ismét Gulyás Márton, a Partizán youtube csatorna vloggere, egy paródia videóban figurázta ki, Busó Zsocó alias Bayer Zsolt műsorát, a Bayer- showt. Minden meg van, ami egy jóféle paródiához kell: túlzások, humor és irónia.

Gulyás egy busó jelmezbe bújva alakítja a nép-nemzeti kirohanásairól híres Bayert, az 5 perces paródiában vendége Tordai Bence Párbeszédes képviselő, Lukácsi Katalin civil és Tótha W. Árpád újságíró.

Gulyás a videóban kiparodizálja a Bayer műsoraiból ismert kirohanásokat, azt ahogy a nők szerepfelfogásáról gondolkodik a Fidesz-világ és ahogy folyamatosan megrendszabályozná a baloldali médiát.

Nyilván Gulyás Márton zseniális Bayer-paródiáját nem fogják leadni a TV-k, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen jót derüljenek a dühkitöréseiről ismert fideszes propagandista paródiáján.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here