Ismét totális káosz uralkodik a főváros fideszes vezetése és a kormány között, míg Tarlós István azzal büszkélkedik, hogy programjában benne van a dugó-díj, addig a kormány két pofára demszkyzik és azt kommunikálja nem lesz soha: kinek higgyen az ember?

„Nem ördögtől való” a dugódíj bevezetése – nyilatkozta Tarlós István az ATV Híradójának. A főpolgármester szerint a megvalósításnak még vannak törvényi akadályai, de ezek parlamenti döntésekkel megszüntethetőek.

Tarlós István az ATV azon a kérdésre, hogy lesz-e dugódíj, azt válaszolta,  hogy „örömmel látja, hogy Karácsony Gergely olvassa a programját, a másik, hogy 2013-ban elvileg be kellett volna vezetni.

A főpolgármester szerint egyébként ez „nem ördögtől való dolog”, és Puzsér Róbert Sétáló Budapest programja sem képzelhető el ennek hiányában. Majd Tarlós István elmondta, hogy a belváros autómentesítése címszó alatt már a 2009-ben kiadott főpolgármester-jelölti programjában is szerepel, csak a megvalósításnak vannak szükséges előfeltételei.

Tarlós azt is elmondta, hogy a dugó-díjat 2020 és 2025 között vezetné be. Mint mondta, a tarifákról még vannak viták.

Arra, hogy ismét totális káosz uralkodik a Fidesz fővárosi vezető és a fideszes kormány között, jól mutatja az, amit a Miniszterelnökség a 24.hu-nak írt a témában:

“A dugódíjra vonatkozó megállapodás Demszky Gábor volt főpolgármester, valamint az akkori szocialista-szabaddemokrata városvezetéshez köthető. A kormány nem támogatja a dugódíj ötletét.”

Nos mezei állampolgárként, hogyan döntsem el, hogy melyik fideszes hazudik? Mert, hogy valaki nem mond igazat az biztos.

Nos kedves olvasó a Fidesz-médiája nem fog beszámolni, hogy ezek már megint össze-vissza beszélnek, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here