Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nem először mutatjuk be Kuncze zseniális jelenetét, amikor is a Hír TV riporteréből hülyét csinál, ám a héten Kuncze Gábor lett a célpontja a Fidesz-tévé lejárató műsorának és a felvételt manipulálva közölték le.

A Hír TV-n minden hétfőn kerül adásba a csatorna lejárató műsora a Főhős, most hétfőn, Kuncze Gábornak estek neki és bevágták az alábbi videót is. Csak éppen manipulálva.

Az eredeti felvételből az látszódik, hogy a Kunczét faggató HírTV-s riporter azt se tudja hol van, nincsen tisztába a tényekkel és Kuncze Gábor szépen helyre teszi, megválaszolva közben az összes kérdését.

A Főhős című hacacáréba már úgy került bevágásra, hogy Kuncze aggrészíven nem válaszol a kérdésekre. Ez pedig ebben a formában nettó képmanipulálás.

Mert hogy a Fidesz világában a média nem a tájékoztatás és a szólásszabadság eszköze, hanem a lejáratás, a bemocskolás, a karakterrombolás és hazugságok terjesztésének intézményesülése.

Ez a videó jól mutatja, hogy a Fidesz média propagandistáinak a tollát nem az igazság keresése, nem a tények bemutatása vezérli, hanem sokkal inkább az, hogy besározzanak valakit, az sem baj ha hazugságokkal.

Persze amikor a propagandista a tényekkel találkozik beég. Csak a gond az, hogy ezt nem adják le, nem kerül műsorba. Elhallgatják az ellenzéknek kedvezőt tényeket és felnagyítják a Fidesznek kedvező hazugságot.

Meg kell mutatni, fel kell hívni a figyelmet, hogy így működik a Fidesz-propaganda gyára. Hazugság hazugság hátán.

Nos, kedves olvasónk arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa: így manipulál a fideszes HírTV.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here