Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A történet mindenkinek megvan? Nagy Blanka elment a hétvégén a DK kongresszusára, ahol a Fidesz-média Pesti Srácok propaganda fotósa Pilhál Tamás készített egy olyan képet, amin a kiskunfélegyházi diáklány ül és kilátszik a fehérneműje, majd ezt a képet nyilvánosságra hozta. 

A kép megjárta ezután az internet legsötétebb bugyrait, készítője, főnökei, sőt még a Fidesz-politikusai sem szólaltak meg, hogy hé azért baromira nincs az rendbe, hogy egy 19 éves tinilányt így járatunk le…

Egészen addig a pontig görcsösen bizonygatták Tahófalviék, hogy ez tök rendben van, ameddig Nagy Blanka nem írt egy igen csak erős hangvételű levelet Facebookon, amit már több, mint 16 ezren osztottak meg. (lejjebb be fogom másolni)

Ekkor esett le Tahófalviéknál a 20 fillér, hogy bizony lehet az emberek zöme is úgy gondolja, hogy tahóság befényképezni valakinek a szoknyája alá… így bocsánatot kért olyan fideszesen, hogy mindenki hibás… de végül is ő hozta nyilvánosságra a képet ezért bocsi, Tahófalvi levelét is bemásolom majd.

De ezzel baromira nincs ám rendben a dolog. Hogy nincs az egész Fidesz-világban egy ép gerincű, aki ilyenkor szólna, hogy ezt piszokmód nem kéne? S tudják Tahófalvi egy alkalmazott ebben a rendszerben, egy végrehajtó, neki vannak főnökei.

Minden alkalmazott annyit tehet meg és addig mehet el, amit a főnökei megkövetelnek tőle illetve amit megtűrnek neki. S a baj itt van, hogy Tahófalvi ezt megtehette és három napon keresztül nem vágták ki az utcára, ergo a Fidesz-világ döntéshozói szerint ez így rendben volt.

No, persze most sem a munkakönyvét adták neki a kezébe, hogy nosza nem kötelező a médiában dolgozni, van hely a gyárban a szalag mellett: Tahófalvi maradhat és mérgezheti tovább az így is hányadék közéletünket.  A kereszténydemokrácia és a polgári erkölcsök jegyében.

De e lfog takarodni egyszer az összes fideszes Tahófalvi és reméljük helyüket tényleg erkölcsi és magas morális alapokon nyugvó jobboldali és baloldali magyarok veszik majd át.

Nagy Blanka teljes levele:

Nyílt levél Pilhál Tamásnak!

Kedves Tamás!

„Jobboldali újságírónak lenni önmagában is morális fölény” Nem tudom milyen moralitás ez, de remélem a kishúgomnak soha nem lesz ebben része.

Látom vannak gyerekeid.
Látom van lányod.
Szereted?
Feltételezem szereted őt / őket.
Mi lenne ha a te lányod alá fotóztak volna be?
Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.
A morális fölény és a tehetség nem a fidesz oldalán található.

Sokan kérdezik, hogy miért szólalok fel, miért keresem a bajt.

Ő itt Szandra Alíz. ( az utóbbi nevét nekem köszönheti) A bölcsiben Szandra, otthon Szandrus, nekem „Cecenő(cske)” (így mondja a hercegnőt), Tündér Lala, Babkus, Kisnyuszi, KankaManka ( Kankának hív és mivel ő olyan mint én kicsibe így megkapta a Manka nevet).

Tehát Szandrus idén lesz mennyi is? 4 éves. (Nem is olyan régen a karomban fogtam és örömködtem, hogy született egy pici cuki hugicám akivel majd elmehetek vásárolgatni, aki mellett ott lehetek az első szakításánál, akinek ha lesz párja akkor elmondhatom neki ( mármint a párjának), hogy ha megbántja pórul jár?.

Ő az én kis pici cuki hugicám akinek a kedvenc meséje a Barbie valamint a Mása és a medve, a kedvenc dala a Süss fel nap, imádja a rózsaszínt és az édességet.
Ő egy icipici csoda ( a többi testvéremmel együtt❤❤❤❤)

Tehát azért „keresem a bajt”, hogy amikor ő tinilány lesz (én meg valószínűleg boldog anyuka) akkor a hozzád hasonló tahó parasztok, ne alázhassák meg (amúgy jelentem nem sikerült) csak mert más véleménnyel bír a kormányról és nem szeretne egy olyan országban élni ahol az emberek liszt helyett gyűlöletet tesznek a kenyérbe.

Más ember külsejét kritizálni pedig annyit jelent, hogy már nem tudsz belekötni a mondanivalójába így jössz egy olyan dologgal amiről lehet nem is tehet.
„Nem vagy modell alkat, ne vegyél fel ilyen ruhát”
„Túl kövér vagy”
„Túl sovány vagy”
„Gebe lábaid vannak”

Ezek a mondatok csak olyan emberek szájából hangozhatnak el akiknek valószínűleg önértékelési problémáik vannak és úgy akarnak felülkerekedni ezen, hogy megpróbálnak mást megalázni sikerrel vagy sikertelenül. Képzeld el én szeretem a kinézetem, szeretem magamat, szeretem azt, hogy olyan vagyok amilyen.

Üzenem minden olyan nőnek, lánynak, csajszinak vagy adott esetben férfinak, fiúnak és pasinak, hogy a szépség mindenkinek más. Valakinek lehet, hogy nem vagy szép, de valakinek pedig te jelented magát a földi gyönyört. Nem a testalkatától lesz valaki szép. Közhelyes, de ez van.

Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek.
Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.

Köszönöm a megosztásokat.

Tahófalvi levele:

Kedves Blanka!

Pár órával ezelőtt, miután Dobrev Klára arról tájékoztatta az ország nyilvánosságát, hogy kitiltja a PestiSrácok.hu szerkesztőségét a DK rendezvényeiről, amíg nem kérünk bocsánatot tőled, a következőket írtam az oldalamra:

„A fotós vagy szerény személyem kérjen elnézést, amiért a DK vendégszónoka túl rövid szoknyában érkezett vesszenorbánozni? Ez jó! Az alulról fotózásról nem is szólva, hiszen olyan nem történt (az tényleg aljas lett volna). A fotós nem guggolva, hanem állva, föntről lefelé készített képet, önhibáján kívül így sikerült. Szóval kérjen elnézést Trágárkától a radai rosseb!”

Ezt írtam. Egy rajongóddal pedig két napja fogadást kötöttem, hogy biztosan nem fogok tőled bocsánatot kérni.

A leveled viszont meglepett. Mintha nem ugyanaz a Blanka írta volna, mint aki tavaly december 20-án „belebajszosf*szozott”, „b*sszaarconmagátozott” a kecskeméti éjszakába. Nem az a Blanka, aki börtönbe küldené, illetőleg a világűrbe lőné a törvényesen megválasztott magyar kormányt, és aki népfelkelésre, erőszakra buzdít.

A leveled emberi.

Bár tahó parasztnak nevezel, nem tudtam rajta megsértődni. Hiszen én meg Trágárkának, ménkű butának és fruskának is hívtalak. A külsődön viszont nem élcelődtem egyszer sem, ebben nincs igazad. Az általad idézett sértések nem tőlem valók.

Az elmúlt két napom azzal telt, hogy a DK-s rohamosztagosok leveleit, „jókívánságait” olvasgattam, amelyekben azt taglalták, hogyan fogják kibelezni a gyerekeimet, engem pedig mint „pedofil” bűnözőt lámpavasra lógatni, amiért vicceskedve kitettem azt a fotót. Nem rívok, hisz ilyen a boksz. De azért elgondolkodtam. Mert közben láttam, téged is megsoroztak rendesen. Felnőtt közszereplő vagy, politikuspalánta, aki a meggondolatlan trágárságaival, túlzott agresszivitásával maga megy a pofonok elé. De azért olyat is kaptál, amit nem kellett volna. Tőlem is.

Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget… Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek!

Tessék, most elvesztettem azt a fogadást… A barátaim pedig talán megköveznek. Nem baj.

A húgod, Szandra Alíz viszont tényleg aranyos. Vigyázz rá és magadra! Maradj ilyen emberi!

Pilhál Tamás

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here