Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A nyilvánosságot teljesen váratlanul érte a bejelentés, hogy távozik a TV2 egyik legismertebb arca Azurák Csaba. A tévés 18 év után hagyja ott a mára Fidesz- közelivé lett TV2-t.

Több portál is megdöbbenve számolt be róla, hogy a TV2 szerda reggel kiadott egy közleményt Azurák Csaba távozásáról. Ebben azt írják:

Azurák Csaba 18 év után a mai napon közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A szakember 2001-ben csatlakozott az akkori Napló csapatához, számos műsor vezető arcaként láthatták a nézők az elmúlt években, legutóbb az 1/1 című közéleti magazinműsorában.

Azurák szépen végig járta a ranglétrát a csatornánál 2001- ben munkatárs, majd Sváby András távozása után 2002 és 2009 között pedig műsorvezetője lett a Naplónak. Közben 2002 és 2004 között a Jó estét Magyarország, 2005 és 2006 között a Mutató, 2007 és 2009 között pedig a Mokka műsorvezetője lett.

2009 decembere és 2016 között a Tények műsorvezetőjeként tájékoztatta az országot a legfrissebb hírekről, majd ebben az évben, amikor megtörtént a Fidesz hatalomátvétele a csatornánál le is került a propagandává átalakuló híradó képernyőjéről.

Ebben az időszakban az ATV is szerette volna átcsábítani a riportert, ám 2017 januárjában újra képernyőre került a TV2-nél, de már nem a híradó, hanem az az 1/1 című közéleti magazinműsort vezethette.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here