Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Fidesz közeli Magyar Nemzet számolt be arról, hogy az európai választások előtt Budapesten fog egyeztetni Európa hírhedt szélsőjobboldali vezére és Orbán Viktor. A lap azt állítja, hogy a téma egy lehetséges együttműködés lesz.

Május 2-án Budapesten egyeztethet Orbán Viktorral Matteo Salvini, a szélsőjobboldali olasz belügyminiszter a lehetséges együttműködésről az újonnan megalakuló Európai Parlamentben- írja a Fidesz közeli Magyar Nemzet.

Salvini április 8-án Milánóban jelentette be a szélsőjobboldali, bevándorlásellenes, euroszkeptikus pártok új szövetségét, a Népek és Nemzetek Európai Szövetségét, amelyhez már csatlakozott Marin Le Pen Nemzeti Tömörülése, az oroszbarát szélsőjobboldali német AfD, az osztrák Szabadságpárt és a Dán Néppárt.

A Fidesz jelenleg még az Európai Néppárt tagja, bár tagságát felfüggesztették. A párt aktivistái mindenesetre még a Néppárttól kapott széldzsekikben kezdték az aláírásgyűjtést.

A Fidesz és Matteo Salvini között azért is érdekes az együttműködés, hiszen az olasz szélsőjobboldali politikus az egyik leglelkesebb támogatója annak a törekvésnek, amit a Fidesz csak “migráns kvóta”-ként emleget.

Nem is csoda, hogy Salvini lobbizik a bevándorlási kvótáért, hiszen az illegális bevándorlás igen keményen érintette Olaszországot, hiszen a Földközi tenger felől rengetegen érkeztek különböző lélekvesztőkön. Természetesen a helyzetet az a megállapodás enyhítette, amit az Európai Unió és Marokkó kötött.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here