Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Semjén Zsoltnak sikerült olyan vérlázítót mondania az egyházról húsvét zárása képen, amin még a hívő KDNP-sek is ki fognak akadni: „Az egyház az nem egy emberbaráti egyesület.” -vélekedett a kereszténydemokrata pártelnök.

Az emberiség megváltásának ünnepének zárása alkalmából a Fidesz közeli  Hír TV Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest kérdezte meg arról, mi jut eszébe kereszténydemokrataként Ferenc pápa húsvéti üzenetéről. A KDNP elnöke pedig elmondta.

Semjén Zsolt először hosszú fejtegetésbe kezdett, miszerint az egyháznak nem lenne szabad kompromisszumokat kötnie, mert az egyházra leselkedő legnagyobb veszély, ha alkalmazkodni akar olyan ideológiákhoz, amelyek időlegesek „legyen az valamilyen szabadkőműves befolyás, legyen valamilyen liberális vagy baloldali ideológia”. A környezetvédelemmel vagy a jótékonykodással kokettáló egyháziakra rátérve megállapította: „Az egyház az nem egy emberbaráti egyesület.”

Majd Semjén azt is kifejti, hogy a szavakban igen hangos keresztény védelmező magyar kormány miért nem olyan segítőkész a Notre-dame szerencsétlenség kapcsán:

„A másik az, hogy ha nemzetközi mozgalom indul a Notre Dame támogatására, Magyarország mint keresztény ország nyilván ezt meg fogja fontolni. Na de az a helyzet, hogy Franciaország egy gazdag ország. Hát Macron elnöknek nem azt kellett volna bejelentenie, hogy Franciaország újraépíti a Notre Dame-ot?”

Azért sokat elárul Semjén és az emberek viszonyáról, hogy Orbán helyettese szerint az nem egy emberbaráti egyesület. Nyilván Krisztus is ezt hirdette és nem a szeretett és a megbocsájtást. Ja nem.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here