Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát- tartja a mondás, de akár ez szólhatna a modern időkben a Fidesz médiáról is. Ugyanis ma bevallotta a Figyelő, hogy valótlanul híresztelte, hogy a Szeviép finanszírozta volna Ujhelyi István házának felújítását.

Egy hónappal az után, hogy a Figyelő Ujhelyi István házának felújításáról írt, most helyreigazítást tettek közzé. A lap március 19-én arról írt: a Szeviép finanszírozta az MSZP EP-képviselőjének szőregi házfelújítását több tízmillió forint értékben, most azonban megírták: valótlan volt ez a híresztelés.

Szokatlan módját választották a helyreigazításnak: már a címben arról írtak, hogy a Délmagyar.hu és az annak nyilatkozó Baranyi Sándor miatt írtak meg hamis hírt.

A 2010-ben csődbe ment építőipari cég egyik volt tulajdonosa, Baranyi Sándor a Délmagyarnak nyilatkozta azt: ők újították fel ingyen a politikus házát – ez után a kormányközeli média és fideszes politikusok is támadni kezdték Ujhelyit.

Ő egy rendhagyó sajtótájékoztatón be is hívta a családi házába az újságírókat, hogy nézzék meg, szó sincs luxusházról, és bemutatta a felújításról kapott számlákat is.

Nos, arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hazugsággal akarták lejáratni az MSZP népszerű európai parlamenti képviselőjét, de hamar kiderült, hogy egy szó sem igaz belőle!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here