Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bejárta a teljes magyar sajtót, hogy egy Fidesz-közeli nagykanizsai helyi újság egy gyermekkatonát tett a címoldalára ezzel illusztrálva, hogy mekkora de hatalmas a veszély. A címlap igen csak kiütötte a biztosítékot, rengetegen háborodtak fel.

Kálmán Olga, a népszerű műsorvezető sem maradt néma, új blogoldalán tett közre egy bejegyzést, amiben mint anya és felelősség teljes közszereplő mondja el a véleményét, íme:

Te kedves nyolc-tíz éves kisfiú! Te nem tehetsz semmiről, az is teljesen rendben van, hogy szeretsz katonásdit játszani. De azok a felnőttek, akik a te fotód alá egy helyi újság címlapjára azt írták, hogy „védem a keresztény magyar hazát…”, na azok a bácsik vagy nénik tényleg menjenek oda, ahová valók!

 

Mert ki- és felhasználtak téged. És, ha én lennék az anyukád, akkor most nagyon-nagyon mérges lennék rájuk, hogy ezt tették a kisfiammal. A Kanizsa lokálpatrióta hetilap beszámolója szerint, a hős kanizsai kapitányra, Thúry Györgyre emlékező rendezvényen, ahol feltételezhetően téged is katonának öltöztettek, megjelent Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő bácsi, és arról beszélt, hogy „nemcsak a XVI. században kellett harcolni a magyar hagyományok megtartásáért, hanem napjainkban is hasonló feladat vár a nemzetre.

Most is veszély fenyegeti az európai kultúrát, és azon belül annak egy nagyon fontos részét, elemét, a magyar identitást, a magyar kultúrát is. Abban az esetben, ha a saját eszközeinkkel nem teszünk meg mindent annak érdekében, hogy ez megmaradjon, akár el is vehetik tőlünk.

A poszt felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide a Facebook oldalunkra, majd a borító kép alatt, kattintson az „Üzenetküldés” gombra, (tehát épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk.

 

Összekeverhetnek bennünket úgy, hogy egyes nemzetek a saját identitásukat, örökségüket, hagyományaikat kezdik elhagyni, felszámolni -szögezte le a miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő.”

Te kedves, nyolc-tíz éves kisfiú! Soha ne adja meg neked a sors, hogy fegyverrel kelljen harcolnod a magyar hazáért! Egyáltalán, soha, semmiért ne kelljen fegyverrel harcolnod! És felnőttként, anyukaként talán furcsa, hogy ezt írom, de kérlek, ne hidd el mindig azt amit a felnőttek mondanak! És ne félj! Nem kell harcolnod.

Tudom, hogy ez neked játék volt, őszinte játék, a felnőttek játéka viszont nem őszinte, hanem csalárd és gonosz. Nagyon-nagyon szomorú vagyok amiért ebbe a gonosz játékba téged is belerántottak.

Kálmán Olga gondolatait nem mondhatja el egyetlen tévében sem, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa és ne érjen célt az agyonhallgatás.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here