forras:hvga
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rengetegen kerestek minket azzal, hogy egyszerűen nem találkoznak, nem értesülnek a valódi ellenzéki hírekkel. Nem is csoda, hiszen a Fidesz médiában nem, vagy csak kiforgatva számolnak be arról, amit az ellenzék tesz, vagy gondol. A Hír Hugó felveszi a harcot a Fidesz-propaganda ellen! Mutatjuk, hogy mit tegyen!

Mi itt a Hír Hugónál igyekszünk minél több emberhez eljuttatni az ellenzéki híreket, de sokan jelezték, hogy ennek ellenére sem mindig találkoznak a híreinkkel. Most ennek vége, ugyanis egy új szolgáltatást indítottunk: az ellenzéki hírküldőt, ezzel harcolunk a mindent elárasztó Fidesz-propaganda ellen.

Iratkozzon fel Ön is a szolgáltatásunkra, természetesen teljesen ingyenesen és mi a nap legfontosabb 1-2 valódi ellenzéki hírét, eseményét vagy épp videóját megfogjuk Önnek küldeni Facebookon egy üzenetben. Így soha nem marad le, az ellenzéki tüntetésekről, parlamenti megmozdulásokról vagy a Fidesz mellényúlásairól.

Ahhoz hogy el tudjuk küldeni Önnek a híreket először fel kell iratkoznia a Facebook oldalunkon. Kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Ezzel már fel is iratkozott a hírküldőnkre. Csak együtt tudunk sikeresen harcolni a mindent elárasztó Fidesz-propagandával szembe, ezért köszönjük szépen, ha megosztja Facebookon ezt a posztot erről az új lehetőségről, hogy minél több ellenzéki emberhez eljusson ennek híre, hiszen minden fronton harcolnunk kell a Fidesz mindent leuralni ígyekvő politikája ellen!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here