Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bangóné Borbély Ildikó az Azonnalinak reagált a patkánybotrányra: az MSZP-s politikus szerint nem volt szerencsétlen a megjegyzése, nem a Fidesz-szavazókat patkányozta le, „de ha valaki magára veszi, azzal sem tudok mit csinálni”

Nem – így válaszolt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó az Azonnalinak arra a kérdésre, hogy valóban lepatkányozta-e a Fidesz-szavazókat az ATV csütörtök reggeli műsorában.

Bangónét kérdező két műsorvezető azt kezdte el kérdezni, hogy mitől nő folyamatosan a Fidesz szavazótábora, miközben az MSZP-é nem nő erre Bangóné azt válaszolja, hogy de nő, majd ezután Kárász a műsorvezető társával kezd el tanakodni, hogy nőt-e vagy sem.

Ezen a ponton Bangóné témát akart váltani, és úgy kezdi, hogy csak  egy mondatot hagyj mondjak, ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon, ha már a patkánytéma felhozódott itt Budapesten (…)”.  A műsorvezető, Kárász Róbert erre visszakérdezett, hogy mi ennek az áthallása, mire Bangóné úgy felelt: mindenki úgy gondolja, ahogy akarja, ezt meg kellene állítani, a patkányinváziót IS, mert nagyon sok kárt okoz Magyarországnak.

Szerintem az IS szó világossá teszi, hogy két különböző témáról beszél a képviselőnő és Ő is hasonlóan magyarázattal szolgál az azonnalinak:

Elmondta, hogy Tarlós István budapesti főpolgármester volt az ATV későbbi vendége a patkányügy miatt – vagyis hogy egyre több helyen bukkannak fel a rágcsálók a fővárosban, ami amúgy műsor felvezetésben is elhangzott –, ezért Bangóné maga jelezte, hogy szeretne visszatérni erre, így erre a témára vonatkozott a patkányos megjegyzése. A műsorban később aztán el is magyarázta, hogy a Fidesz által kialakított függőségi viszony miatt nő a kormánypárt népszerűsége szerinte.

„Távol álljon tőlem, hogy én a fideszes szavazóra vagy bármelyik más párt támogatójára bármi ilyet mondanék!”

– tette hozzá Bangóné az Azonnalinak. Hozzátette: folyamatosan hírhamisítás zajlik a kormánymédián keresztül, így nem tud mit mondani erre. A portál felvetésére, hogy egyébként nemcsak a kormánypárti, de az attól független sajtó is gyakorlatilag úgy értelmezte, hogy lepatkányozta a fideszeseket, azt mondta:

„Egyezzünk meg abban, hogy hírt akarnak eladni, a kattintásért zajlik ma minden Magyarországon, aztán hogy mi a valóságalapja meg mi nem, az már senkit nem érdekel.”

Kérdésünkre, hogy akkor szerinte csak szerencsétlenül jött-e ki a patkányos megjegyzése, úgy reagált: az szerinte nem volt szerencsétlen. „Miért, nincs patkányhelyzet Budapesten?” – kérdezett vissza, hozzátéve, hogy ennek a felelősei a kormánypárti politikusok, szerinte erről kellene beszélni nagyon sokat.

Végezetül az Azonnali azon felvetésére, hogy akkor ő nem hibázott, hanem csak kiforgatták a szavait, azt mondta Bangóné: igen, kiforgatják. „De ha valaki magára veszi, azzal sem tudok mit csinálni.”

Bangóné időközben a saját Facebook oldalán is reagált a vele kapcsolatos csúsztatásokra, mint írja: Megelőzve minden további félremagyarázást: meg sem fordult a fejemben, hogy szavazókat összefüggésbe hozzak a patkányinvázióval. Patkányhelyzet persze ettől még van, és ezt a krízist azonnal kezelni kell. Erről beszéltem az ATV-ben is. Ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kérek!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here