Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vágó Gábor, az LMP európai parlamenti listavezetője Facebookon posztolt egy rövid videót, mellyel teljesen hiteltelenné tette a magát környezetvédőnek és zöldnek mutató Áder János fideszes köztársasági elnököt.

Áder János folyamatosan azzal járja körbe az országot, hogy zárt termekben előadást tart a környezetvédelem fontosságáról és magát roppant „zöldnek” ígyekszik eladni. Persze ha már a jogállamot nem védi, akkor legalább a környezetet védje.

 

A minap is épp egy ilyen előadást igyekezet tartani Budapesten, a közszolgálati egyetemen azonban Vágó Gábor és pár LMP-s akciózott egyet, szeretett volna kérdéseket feltenni a köztársasági elnöknek, pont környezetvédelemmel kapcsolatban.

Az akciójuk során szembesültek azonban azzal, hogy a „nagyon nagy környezetvédő” Áder Jánost, szolgálati szép nagy benzines autója, az előadás teljes terjedelme alatt, járó motorral várja. Erről Vágó csinált is egy videót, melyet Instagram oldalán posztolt is

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide a Facebook oldalunkra, majd a borító kép alatt, kattintson az „Üzenetküldés” gombra, (tehát épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk.

A videó mellé Vágó azt írja, Áder János annyira zöld mint egy elrohadt penészes narancs. Miközben a közszolgálati egyetemen beszél a klímaváltozásról aközben a kint ráváró kocsi motorja folyamatosan jár. Majd megjegyzi, hogy Áder szó nélkül aláírja a tarvágásokat megkönnyítő erdőtörvényt, a környezetvédelem rendszerének leépítését és a Balatont veszélyeztető törvényt is.

Persze az a kérdés is joggal merül fel, hogy ha Ádernek ennyire fontos a „zöld” érték, akkor miért nem jár egy kevésbé környezetszennyező elektromos, vagy akár hibrid autóval miért egy hatalmas nagy benzinessel pöfög?

Ha szerinted is roppant hiteltelen, hogy miközben Áder a környezetvédelemről papol addig a szép nagy benzines autója járó motorral vár rá, akkor oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here