Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem egy új történet -számunkra- ez, de valamiért a média erről mélyen hallgat és nem tárja fel a részleteit annak a ténynek, amit Ujhelyi István az MSZP európai parlamenti képviselője újra nyilvánosságra hozott: Trócsányi László – aki jelenleg a Fidesz igazságügy minisztere, és Európai Parlamenti listavezetője- nevét viselő ügyvédi iroda az emberek helyet a bankok érdekeit képviselte a devizahiteles perekben.

 

A Hír Hugó olvasói erről már olvashattak, hiszen beszámoltunk róla még tavaly ősszel, Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd képviselője interpellálta a kormányt a Fidesz igazságügy minisztere nevét viselő ügyvédi iroda érdekes működése kapcsán.

Szabó kérdése akkor arra vonatkozott, hogy rendben van-e az, hogy a miniszter nevét viselő „Nagy és Trócsányi” ügyvédi iroda negyed milliárd forintos szerződést kötött a kormánnyal, hogy képviselje Orbánékat egy paksi bővítéses perben.

Azonban bár ilyen kérdés nem tett fel nekik Szabó Tímea, de a miniszter – kvázi mentegetőzés gyanánt – kitért arra is, hogy a hozzá köthető ügyvédi iroda, “a Nagy és Trócsányi” a bankokat képviseli a devizahiteles perekben. Értitek, nem az embereket, hanem a bankokat képviseli!

Ezután a pofátlan válasz után természetes, hogy Szabó nem fogadta el a választ, de a Fidesz megszavazta, hogy rendben van ez így. Azóta nagy a hallgatás az ügyben.

Ezt a csendet törte meg Ujhelyi István a fenti „képes” Facebook-poszttal, amiben feleleveníti, hogy senki se felejtse el, hogy a Trócsányi ügyvédi iroda nem az embereket, hanem a bankokat képviselte a devizahiteles perekben. Ráadásul ennek az embernek a tevékenységével annyira elégedett a Fidesz-KDNP, hogy őt teszi meg listavezetőjének.

S nem kell ahhoz agysebésznek lenni, hogy megválaszoljuk ezek után azt a kérdést, hogy vajon miért nem születnek hazánkban, olyan törvények, döntések mint más, akár szomszédos országokban, hogy pl a devizahiteles szerződések semmisek?

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide a Facebook oldalunkra, majd a borító kép alatt, kattintson az „Üzenetküldés” gombra, (tehát épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk.

Vagy hogy akár miért mennek olyan végtelenül flottul az emberek kiköltöztetése a szintén kormány felügyelete alatt álló rendőrséggel. Tök mindegy, hogy itt világ igazságtalanságokról van szó, hogy egy tisztességesen dolgozó ember felvett 8 milliót és nem egy esetben 30 milliót követel tőle a bank. Ha miniszter úrhoz köthető ügyvédi iroda a bankokat képviseli, akkor a Fidesz frakció is megnyomja az igent, hogy ez oké.

Persze ezekről a botrányos történésekről a propaganda média nem számol be, így arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkinek leessen, hogy pontosan miért is nem oldja meg a Fidesz a devizahitelesek gondjait.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here