Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz egy kisfilmben forgatja ki Bangóné Borbély Ildikó ATV-ben elmondott szavait tegnap már annyira felhergelték magukat az eseten Fideszék, hogy lemondásra szólították fel az MSZP képviselőjét. Azonban Egy dologra a Bangónés eset tökéletes volt, hogy legalább láthatóvá tette, hogy kik a valódi ellenzék és kik azok, akik azt lesik, hogy mikor dörgölődzhetnek oda a Fideszhez. Ez se felejtsük el május 26-án.

Bangóné Borbély Ildikó még csütörtökön volt az ATV-ben, ahol erősen kérdőjeles mondatokat mondott, ezen kár vitatkozni tényleg alkalmas arra, hogy belemagyarázzanak egy kis patkányozást Fideszék.

Amire rögtön meg is születtek a reakciók, a Fidesz bejelentette, hogy gyűlöletkampányt indít Bangóné Borbély Ildikó ellen és érdekes módon jó pár magát ellenzékinek nevező szereplő rögtön a Fidesz oldalára ált Bangóné rugdalása ügyben.

Nem úgy a valódi ellenzék mert az nem hagyja és nem vágja hanyat magát mert Fideszéknek éppen úgy kedvező, hanem azonnal visszaválaszoltak az 5. Fidesz párttagkönyvvel rendelkező Bayer Zsolt a legkevésbé sem félreérthető, hanem nagyon is konkrét patkányozásával.

Az MSZP közeli Balramagyar blogon jelent meg egy videó, ami szóról szóra a Fidesz Bagónét lejárató videójából készült, csak épp Bayer Zsolt sokkal keményebb és nem kiforgatott mondatai kerületek bele.

Majd ma Ujhelyi István az MSZP kampányfőnöke is egy videóval reagált a  Bangónéval szemben indult fideszes gyűlöletkampányra.

 

Ujhelyi a videóhoz egy rövid szöveget is írt, íme:

Az MSZP kampányfőnökeként nyilván bosszús voltam, hogy a lényegi kérdések elől azzal próbál menekülni a Fidesz, hogy Ildi interjújáról hazugságkampányt indítanak. Addig sem kell számot adniuk az ellopott országunkról, a hatalmi maffia bűneiről, az egészségügy súlyos betegségéről, a kivándorló százezrekről… Szó sincs arról, hogy szavazókat, megtévesztett Fidesz támogatókat sértegetne bárki közülünk!

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Elfogadhatatlan minden ilyen tett, jöjjön az bármelyik politikai oldalról! Mi kaptunk már bőven ízelítőt abból, hogy miként bélyegez ellenségnek minden másként gondolkodó honfitársunkat a propagandagépezet.

Óvatosan kell viselkednünk, hogy különbek legyünk azoknál, akiket meghaladni akarunk. De ha a Fidesz így kiprovokálja, hogy Budapest súlyos rágcsálóirtási vészhelyzetén túl is beszéljünk a politikai patkányügyről, akkor bevállalom: nevezzük el a politikai maffiájuk időszakát „patkánykormányzásnak”.

Égjen csak rájuk a jelző, ha már így alakult az elmúlt néhány nap. Mert undorító és visszataszító, amit tettek a hazánkkal, kártékony minden döntésük, amely kisodor minket az Európai Unió biztonságából. És ennek semmi köze Ildikó mondataihoz, de válasz a Fidesz elindított kampányára. Ennyi. Mostantól így hívjuk e rendszert: PATKÁNYKORMÁNY!

Egy dologra a Bangónés eset tökéletes volt, hogy legalább láthatóvá tette, hogy kik a valódi ellenzék és kik azok, akik azt lesik, hogy mikor dörgölődzhetnek oda a Fideszhez. Ez se felejtsük el május 26-án.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here