Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor politikájának európai megítélése semmit nem változott, továbbra is a vállalhatatlan kategóriába tartozik. Renoméja annyira a béka no tudják mije alatt van, hogy Európa egyik legbefolyásosabb jobboldali miniszterelnöke nem hajlandó egyszerűen vele találkozni, s ez már az első jel, hogy Magyarországnak kézzel fogható kára lesz az Orbáni-politikából.

Markus Söder nagy ívben elkerüli Magyarországot – ezzel a címmel számolt be a DPA német hírügynökség jelentése alapján az Augsburger Allgemeine Zeitung regionális lap arról, hogy Bajorország miniszterelnöke, a CSU elnöke körutat tesz Közép-Európában, ellátogat Bulgáriába, Horvátországba és Ausztriába, és útja minden állomásán az ottani miniszterelnökkel tárgyal, de tudatosan elkerüli Magyarországot.

A dpa-nak Söder kijelentette: „Fontos, hogy mi, európai konzervatívok szorosabban egyeztessünk egymással”. Söder útjának kinyilvánított célja, hogy elmélyítse Bajorország kapcsolatait Közép-Európában, de látogatásaival erősíteni igyekszik Manfred Weber esélyeit a bizottsági elnöki tisztségre is.

A jelentés feltűnőnek minősíti, hogy Söder elkerüli Magyarországot, és nem keresi fel Orbán Viktor vitatott magyar miniszterelnököt.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Söder kijelentette: „Magyarországról pillanatnyilag minden szükséges elhangzott, és létezik egy világos néppárti határozat a további eljárásra nézve. Talán korábban túlságosan is Magyarországra összpontosított Bajorország, amikor Kelet-Európáról volt szó.

Utazásommal világossá akarom tenni, hogy nem csak erről van szó, hanem Bulgária, Horvátország és Ausztria is döntő fontosságú partner”.

Hát maradjunk annyiban, hogy ez már egy elég kézzel fogható jel, hogy kárra van Magyarországnak az Orbáni-politikából. Nyilván a közmédia nem fog erről beszámolni, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here