Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most nem feltétlenül  Bangóné dolgáról írok és arról a gyűlöletkampányról, amit a Fidesz indított ellene, hanem arról a kísérő jelenségről, hogy voltak olyan ellenzékiek, akik rögtön hanyatt dobták magukat a Fidesznek és ők igyekeznek tálcán odanyújtani egy népszerű ellenzéki képviselőt.

Először is szögezzük azt le rögtön az elején, hogy egy valódi ellenzékinek nem azaz első dolga hogy azt nézze, hogyan dörgölődzhet a Fideszhez, rögtön hanyatt dobja magát nekik és ő rúgjon még egyet az ellenzéki társába.

Persze értem én a morális fölény. Hát ez az, amivel kerek 10 éve pont semmire sem megy az ellenzék. Mert teljesen mindegy, hogy van-e vagy nincs a nap végén úgyis te leszel a büdös komcsi, libsi vagy épp migránssimogató.

De ha már morális fölény, vajon az bele fér-e a morális fölénybe, hogy valakinek a szavait kiforgatjuk? Mert, hogy Bangóné egy dolgot biztos nem csinált, választópolgárokat tuti nem patkányozott le, s hol vannak a nagyhangú cikkek, hogy oké de azért gyülőlet kampányt indítani vele szembe erős? Sehol, mert nem vagytok valódi ellenzék és Ti most lebuktatok.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Mert a valódi ellenzék az nem felejtette el Bayer Zsolt sokkal egyértelműbb patkányozásait, nyíltan uszító, aljas cikkeit. Soha, sehol nem láttam egyetlen elhatárolódást tőle a Fidesz holdudvarában.

Sőt vasárnap esténként Hír TV-n leánykori nevén Echo TV-n ott paroláznak Bayerral a Fidesz vezető politikusai, 3 műsort vezet a Fidesz TV-ben, ő az egyik legmeghatározóbb véleményvezér.

De! Még ellenzéki oldalon se nagyon emlékszek olyan karakán kiállásra, hogy Bayer Zsolttal nem ültök le egy asztalhoz, hanem tapsikolva hívjátok vitatkozni, leültök vele s Ti magatok teszitek őt vitaképesé, nos akkor hol van a morális fölény? Mert egy valódi ellenzéki még csak meg sem nézi annak az embernek a műsorát.

Egy normális országban, egy normális politikai kultúrában ennél sokkal kevesebb sem férne bele, mint ami itt van. De, nem egy normális ország vagyunk és nem normálisak az állapotaink. Sajnos ez van.

De ezért egész biztos, hogy a felelősség nem Bangóné Borbély Ildikót terheli, hanem azt a Fideszt, akinek az egész politikája nem másra mint a gyűlöletre és az aljasságra épül.

Nos! Azok, akik ahelyett, hogy a Fideszt teszik egyértelműen felelőssé ezért a politikai kultúráért, visszavágnának Orbánnak vagy szembesítenék a Fideszt a tetteinek a következményivel és ehelyett Bangóné szapulásába kezdtek, ők nem valódi ellenzékiek, hanem a Fideszhez dörgölődző megalkuvók.  Erről is döntünk május 26-án!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here