Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden jel szerint remekül működik a Fidesz gyülőlet kampánya, ugyanis a Hírklikk szúrta ki, az MSZP Bács-Kiskun megye közleményét, hogy ma reggelre az egyik MSZP-s aktivista lakása elé a lábtörlő rács alá valaki egy döglött patkányt tett” – érdekes erről hallgatott egész nap a teljes média.

A Hírklikk megkereste a területileg illetékes MSZP-s vezetőt, Tancsa Jánosost, aki megerősítette, hogy az elhullott állatot valaki otthon agyonverhette, majd becsomagolta és elvitte az MSZP-s aktivista házához, és az éj leple alatt odacsempészte a dögöt. Oda máshogyan nem juthatott az állat, csak ezen az úton.- jelentette ki

Az eset nyilván nem véletlen abból a szempontból sem, hogy a Fidesz, illetve a fideszes propagandamédia most éppen azt próbálja bemagyarázni a közvéleménynek, hogy Bangóné Borbély Ildikó egy televíziós műsorban patkányokhoz hasonlította a kormánypárti szavazókat.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

„Tudjuk, tudtuk, hogy vannak ilyen sérült lelkű emberek, tudjuk és tudtuk, hogy ők milyen gyűlölettel viseltetnek mindenkivel szemben, aki kritizálni meri a felcsúti minidiktátort, de a primitivitás ilyen szintjére jutni mégis csak ritkán láttunk embert” – vonták le a következtetést a szocialisták. „Még nincs is kampány, de Orbán gyűlöletpolitikája már célt ért…” – fűzték még hozzá a portálnak.

A portál kérdésére, hogy a döglött patkánnyal megfenyegetett MSZP-s aktivista tesz-e feljelentést az ügyben, Tancsa János azt felelte, ezt az érintett párttag mérlegeli ezt a lehetőséget is.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here