Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azért ez már pofátlanság, bár a választási törvény szerint kb 2 hónapig tart a hivatalos kampányidőszak az európai parlamenti választások időszakában, ráadásul van az MTV-nek kb 5-6 csatornája és mindegyik 24 órában sugároz még is csupán 5 perc bemutatkozási lehetőség jut a 92 milliárd forintból működő közmédiában egy ellenzéki pártnak a teljes kampányidőszakban. 

A 444 számolt be róla, hogy az európai parlamenti választáson listát állító összes párt ötperces bemutatkozási lehetőséget kap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorsávjában ezt  közölte kedden az MTV.

Bár a közmédiának 5-6 csatornája is van, de csupán egy csatornán, ott is reggel adnak lehetőséget 5 percben az ellenzéki pártoknak, hogy bemutassák a programjukat. Slussz-passz.  Ez kb arra jó, hogy elmondhassák, hogy na de kaptak bemutatkozási lehetőséget….

A pártok képviselői a közjegyző jelenlétében május 2-án sorsolt sorrend alapján érkeznek majd a stúdióba, a sorrendről közleményben ad tájékoztatást a médiaszolgáltató.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

A NVB összesen kilenc pártot vett nyilvántartásba, így a Magyar Munkáspárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Jobbik, a Fidesz-KDNP, a Momentum Mozgalom, a Mi Hazánk, az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a DK egy képviselőjelöltje kap 5 kemény percet az egész kampányban.

A pofátlanság csúcsa amúgy, hogy a közleményben még kvázi jelzik is, hogy ők milyen nagyvonalúak ezzel az 5 perccel, hiszen „a választási program ismertetésére vonatkozó öt percet a törvényben garantált időkereten felül biztosítja a pártok számára a közmédia”.

Ha szerinted is felháborító, hogy csupán az MTV egyetlen egy csatornán és csupán 5 percben ad lehetőséget az ellenzéki pártoknak arra, hogy bemutathassák elképzeléseiket a teljes kampányban oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa így lejt a pálya a Fidesznek!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here