Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a Bangónés eset is jól mutatta, hogy majdhogy nem tök mindegy, hogy mit csinálsz, mit mondasz igazából a baj nem azzal van, hanem azzal, hogy nem vagy a Fidesz nyalonca. De két nap se telt el újabb ellenzéki képviselőre szállt rá a Fidesz médiája, nem vicc, a pulcsija miatt.

Az újabb ellenzéki „botrány” is hatalmas hullámokat ver Fideszék sajtójában. Most a jobbikos Andler Balázs pulcsijába kötöttek bele. Történt ugyanis, hogy Andler egy Londsale márkájú pulcsiban tartott köztéri fogadóórát.

Rögtön kirittyentették a fideszes médiumok, hogy a képviselő náci, mert Londsale egy náci márka, ami már kapásból nem is igaz. Ami ki is derül a márka rövid történetéből, hogy semmi köze náci szerveződésekhez az elnevezésnek.

 

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

 

A Lonsdale név az angol Hugh Cecil Lowthertől, Lonsdale ötödik grófjától származik. Lonsdale gróf arról volt nevezetes, hogy ő szervezte az első kesztyűs box meccset Angliában. A gróf egy díjat is létehozott: minden boxoló, aki háromszor megvédte bajnoki címét, elnyerte a Lonsdale-övet.

Olyan híres sportolók használtak Lonsdale boxfelszerelést (boxkesztyű, zsákolókesztyű), mint például Muhammad Ali, Mike Tyson vagy Henry.

Tehát egy sportszer márkáról van szó és nem egy náci szervezet uniformisáról. Annyi igazságalapja van, hogy a Lonsdale márkáról terjedt, hogy náci ruha, de maga a márka határolódott el ettől, sőt melegfelvonulásokat és színes bőrű csapatokat szponzorál.

A történetről azért írok, mert le kell, hogy mindenkinek essen, teljesen mindegy, hogy mit mondasz, mit veszel fel mert a valódi baj nem azzal van, hanem azzal, hogy ellenzéki vagy.

Ugye senki se gondolja komolyan, hogy a Fidesz médiái bőszen náciznának, ha egy Fidesz-képviselő venne fel Lonsdale-t? Ugye senki se gondolja komolyan, hogy a Fidesz-médiái legközelebb, amikor Bayer Zsolt patkányozni fog akkor felháborodnak?

Ezt kell megértenie mindenkinek. Hogy ez egy nagy álszent műbalhé bagázs és természetes, hogy magukra nem alkalmazzák ezt a mércét. Ja és kihasználják az ellenzéknek azt az idiotizmusát, hogy előszeretettel rugdosnak a másikba.

Visszatérve Andler Balázs pulcsijára, amiből most botrány van. A képviselő egy videóüzenetben küldte el melegebb éghajlatra a Fidesz álszent médiáit és maximálisan igaza van, hogy ő legalább nem egy lopott pénzből vásárol milliós öltönyben megy kampányolni…

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here