Bede Zsolt, fideszes elkötelezettségű aktivista-blogger Vadhajtás nevű Fidesz-közeli gyülőlet csoport  vezetője most a szocialisták május elsejei fórumát próbálta megzavarni.  Ezúttal sem sikerült hibátlanra az akciója és csúnya beégés lett a vége.

Ujhelyi István és az MSZP-vel szövetségben álló Párbeszéd képviselője, Jávor Benedek tartott fórumot a nagyobbik párt városligeti sátrában, erről a párt élőben közvetített a Facebookon.

A fórum 41. percénél megjelent Bede, és alpári bekiabálásokkal próbált vitába keveredni Ujhelyivel. A szocialista képviselő nem jött zavarba, hangerőben és határozottságban fölvette a fordulatot, majd egy ügyes hivatkozással kiprovokálta a provokátorból, hogy bevallja, tavaly októberben ő akasztott fel egy Ujhelyi-bábut a II. János Pál pápa (volt Köztársaság) téren.

Az ügyben a rendőrség is nyomozott, de eddig nem derült ki, ki állt a pontosan a gyülőlet akció mögött. Bede azzal buktatta le magát, hogy elmondta Ujhelyinek, a bábut azért akasztotta fel, mert egy MSZP-s rendezvényen Orbán Viktor szobrát rugdosták évekkel ezelőtt.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Bedének persze ez az állítása sem stimmelt, mert a híres dopemanes-Orbán-fejrugdosós demonstráció a Szolidaritás (illetve az akkor még Bajnai-féle Együtt) 2013-as rendezvénye volt. Bede ellen egyébként éppen garázdaság miatt folyik eljárás, mert labdával megrugdosott egy DK-s, aláírásgyűjtő sátrat.

Ujhelyi végül a közönséghez fordulva elmondta, nem először fordul elő a Vadhajtások aktivistájával, hogy hülyét csinál magából. Bede végül f@szsz@pó kommunisták kiabálással lelépett a sátorból.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here