Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagyon vicces cserét hajtottak végre a Fidesz közeli TV2 vezetésében, egy az RTL Klubtól átcsábított német TV-s szakembert a Mészáros Lőrinc bizalmi embere, az alcsútdobozi alpolgármester váltja. Minőségi csere..

A HVG szúrta ki, hogy  Dirk Gerkens távozik a TV2 igazgatóságából. A német TV-s szakembert még Andy Vajna csábította el az RTL Klubtól, ahol nem kisebb érdemeket tulajdonítottak neki mint, hogy piacvezetővé tette a csatornát.

Az, hogy a helyére Alcsútdoboz Mészáros-közeli alpolgármesterét, Tima Jánost delegálták, pedig mindent el is mond Fideszék személyzeti politikájáról. Teljesen logikus, ha valaki jó fideszes nyilván jobban ért a tévézéshez, mint a német szakemberek.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Amúgy a most tévés szakemberé előlépett Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere több Mészáros-érdekeltségben tölt be különböző szerepeket, így az Opusban, a Konzumban és az Appeninnben épp úgy felügyelőbizottsági tag, akárcsak a 2Rule márkát futtató Magyar Sportmárka Zrt.-nél.

De nem csak a most érkező politikus az egyetlen a TV2 vezetésében, aki kötődik Mészáros Lőrinchez vagy a Fideszhez. Az igazgatóság elnöke Vaszily Miklós, Mészáros korábbi tévéjének és az MTVA-nak egykori vezérigazgatója, de tag még Kertész Tamás, Mészárosék tőzsdei cégének ügyvédje, Barna Zsolt, az OTP általános vezérigazgató-helyettese, Mészárosék egyik cégének fb-tagja, Horváth Balázs, akit a Válasz Online a Habony–Rogán-közeli embernek mondanak

Tehát alakul a független magyar média… az igazságtól független.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen szinten épült be már a Fidesz a TV2-be, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mivé lett a szebb napokat is megélt csatorna.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here