Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon furcsa jelenetet rögzített a 444 kamerája, Ferencváros fideszes polgármestere Bácskai János ahelyett, hogy válaszolt volna a kérdésekre a zakója zsebéből előkapott egy fényképet, amin Ács Dániel a 444 újságírója volt látható eltorzítva és azt mutogatta a kamerába.

A vájtabb szemű és fülű újságolvasóknak nem kell bemutatni, hogy a 444 szépen rászállt a ferencvárosi helyi politikai kétes ügyeire és alkalomról alkalomra robbant egy-egy helyi közéleti bombát.

A legutóbbi 9. kerületi képviselő testületi ülésre is ellátogattak, ahol a legfrissebb ügy az volt, hogy 16 belvárosi, közterületi védett fát vágtak ki az önkormányzat hozzájárulásával és a lakók tudta és megkérdezése nélkül.

Pár, a környéken élő lakó így hát ellátogatott a képviselő testület nyilvános ülésére, ahol fel szerették volna olvasni petíciójukat, Bácskai az abban szereplő felvetésekre nem válaszolt nekik, csak annyit, hogy majd 15 nap múlva kapnak írásos választ.

2:07 és 2:22 között látható a teljes furcsa jelenet

Csak a szokásos fideszes tempó, ebben semmi meglepő nincsen, ám Bácskainak sikerült egy igencsak furcsa jelenetet is előadnia, amikor a 444 kamerája hozzá közel ment vágó képezni vagy kérdést feltenni -pontosan nem tudjuk, hogy miért- zakója zsebéből előkapott egy fényképet, melyen Ács Dániel a 444 újságírójának eltorzított fényképe volt látható.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Ács az az újságíró, aki rendszeresen ír a ferencvárosi ügyekről. A videóból nem derül ki, hogy mi volt a polgármesternek a célja ezzel a picit ijesztő megmozdulással, így csak találgatni tudunk, hogy fenyegetés, humor vagy valami új fideszes terelési módszert láttunk- e?

De az sem kizárható, hogy Bácskai visszanyúlt az óvodában jól bevált visszavágási módszerhez, csúnyát mondtál rólam, ezért lerajzoltalak csúnyán. Bibibi.

Bármi is legyen, egy dolog biztos nagy lehet már a baj, ha egy polgármester a botrányokat kiteregető újságíró eltorzított fényképét hordja a zakójában…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here