Ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, ma reggel kezdték el kiüríteni Bíró Ica  budai házát, ingóságait teherautóra pakolták. Később körülbelül 100 ember is érkezett, akik az életmód-szakértő mellett tüntettek.

Április végével megszűnt az adósokat védő moratórium, így újra több ezer ember kerülhet utcára. Az első végrehajtások között volt az egykori modell és énekesnő Bíró Ica 12. kerületi családi háza is.

Az eljárás közben, délelőtt értesült arról Bíró Ica, hogy elfogadták perújítási kérelmét, júniusra tűzték ki a tárgyalást. A kilakoltatást azonban nem függesztették fel, délután pedig másik budai lakását is el kellett hagynia.

Tíz éve ugyanis svájci frank alapú hitelt vett fel, az árfolyam-emelkedés miatt viszont törlesztőrészlete majdnem a háromszorosára nőtt, amit egy ideig fizetett, de hat éve már nem tudta azt kitermelni.

Az eljárás végén interjút adott a Blikknek. Ebben árulta el, hogy most barátokhoz, ismerősökhöz költözik, és van egy hely, ahol a személyes tárgyait is raktározhatja.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

– Nincs mit szégyellnem, mert az szégyellje magát, aki ezt velem tette, az aki kitolt, kitúrt az otthonomból csalással, az, aki hagyta, és ez az egész állami vezetés, aki azt harsogja, hogy Magyarország nem a kilakoltatottak országa. De igen! Itt a bizonyíték – fakadt ki Bíró Ica.

Hozzátette, hogy most zsákokban van az élete, és azt sem tudja, hogyan tovább. Elmondása szerint forint alapú hitelt akart felvenni annak idején, de azt nem kaphatott, úgy beszélték rá a devizahitelre, amitől pont az árfolyammozgás miatt tartott.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here